Başkan Çalışıyor Müdürler Uyuyor

Başkan Çalışıyor Müdürler Uyuyor
Adıyaman 400 yataklı devlet hastanesi idari binanın önünde 1 haftadır patlayan borudan boşa akan su vatandaşın şikayeti Başkanın gayreti ile sorun giderildi.
Su sıkıntısının yaşandığı Adıyaman'da 400 yataklı devlet hastanesi idari binanın önünde su borusu patladı. Vatandaş Adıyaman Belediyesine durumu bildirdi. Sürekli "suyu tasarruflu" kullanın diyen Adıyaman Belediyesi, günlerce ekip göndermedi, tonlarca su boşa gitti.


Belediye yetkililerinin duyarsızlığı karşısında sinirlenen vatandaş durumu Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu'ya iletti, su borusunun patladığı alanın resmini çeken vatandaş Başkan Kutlu'ya sosyal medya hesabı üzerinden yolladı. Başkan Kutlu ise aradan bir gün geçmeden ekipleri yönlendirerek boşa akan milli servete dur dedi.



BAŞKAN ÇALIŞIYOR MÜDÜRLER UYUYOR?


Adıyaman Belediye Başkanlığına seçilmesiyle halk gözünde adeta kahraman ilan edilen çalışmalarıyla ve dürüstlüğüyle halkın gönlüne taht kuran Başkan Kutlu'yu yanlış seçtiği yada müdahale edip yerini değiştiremediği ekibi halkın nazarında bitirme noktasına getirdi.


Adıyaman Halkı Başkan Kutlu çalışıyor fakat ekibi Başkan Yardımcıları ve Müdürleri resmen uyuyor özellikle su işleri ve fen işleri ekibi Başkan Kutlu'ya ayak uyduramayan Başkan'ın başarılı çalışmalarını kendi bölümlerindeki başarısız çalışmalarla gölgelen birimler haline geldi.


İŞTE BELEDİYENİN  BİR BAŞKA BAŞARISIZ ÇALIŞMASI?


Adıyaman yeni mahallede ne için yapıldığı belli olmayan yol ortasındaki kazı, mahalle sakinlerinin ve sürücülerin adeta korkulu rüyası haline geldi.


Hiçbir uyarı ve ikaz levhasının bulunmadığı kazı alanının özellikle gece saatlerinde vatandaşlara korku dolu anlar yaşatıyor. Konu hakkında sitemize açıklamalarda bulunan mahalle sakinleri çukurun bir hafta önce kazıldığını, hangi kurum veya kimler tarafından ne amaçla kazıldığını bilediklerini belirttiler.


Vatandaşlar; "bu ve benzeri çukurlar bizlere sıkıntılı anlar yaşatmakta,uyarı levhası yok olası bir kazada birilerine bir şey olsa bunun vebalini kim taşıyacak bunun hesabını kim verecek dedi.


Yorum Yaz