Başkan Dişkaya'dan Gündeme Bomba Gibi Düşen Açıklama

Başkan Dişkaya'dan Gündeme Bomba Gibi Düşen Açıklama
Adıyaman Gazeteciler cemiyeti Başkanı Dişkaya'dan Eroin ticareti ve kullanımı ile ilgili bomba iddia.
Başkan Dişkaya'nın ortaya attığı şok iddia ile bakalım Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yapacak mı? Hatta bu iddialar karşısında Adıyaman Valisi gibi üst makamlardan açıklama bekliyoruz.


Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya, yaptığı basın açıklamasında eroin konusuna şu ifadelere yer verdi;


Bu işin bağlantılarından bir tanesi uyuşturucu belası bir terör kadar bir fetö kadar Türkiye'nin başına bela olan uyuşturucu ile karşı karşıya ben Türkiye'ye hakim değilim. Ama buradan çağrım doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesindeki tüm iller adına çağırımdır dahasını da burada açıklamak benim almış olduğum devlet terbiyeme uymadığı için çok fazla konunun detayına girmiyorum.


Özellikle Suruç eroin merkezi olmuş durumda eroin trafiğinin tamamı suruç ve kobaninin karşısındaki villa şeklinde evde yapılan ticaretle günlük 300 ile 500 araç oraya gidiyor ve o eroin ile güneydoğu Anadolu bölgesindeki çocuklarımızı âdete esir alıyorlar bu çocuklar hayattan kopuyor bakın bu ciddi iddiayı lütfen yetkililerimiz dikkate alsınlar.


Bu nasıl bir Koban'idir ve bu nasıl Suruç'tur ve bu nasıl iki katlı evdir ki günde 300 ile 500 araç gidiyor eroin alıp geliyor. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Resmen şuanda güneydoğu esrarcıların ve eroincilerin çatışması şekline dönmüş şeklinde. Esrarı kestiler ama eroin ile sentetik hap konusunda bakın nesil zehirleniyor aleni şekilde satılıyor. Adıyaman'da, Şanlıurfa'da,  Gaziantep'de ve Diyarbakır'da yakaladığınız sivrisineklerle bu işi çözemezsiniz. Eğer Koban'ide eğer Suruç'ta eğer Suruç'un karşısındaki villa şeklindeki evde bunları yapanlara göz yuman devlet yapısının içerisinde bakın varsa bir hain devlet yetkililerin bu haini derhal bulup ortaya çıkarması ve bu yaraya da bir neşter vurması zamanıdır yarın geç olur. Bunun bir diğer söylentisi kamuoyu da şudur; açık ve net söylüyorum.


PKK'nın BDP'nın söylentisidir. Diyorlar ki; Devlet planlı şekilde güneydoğu Anadolu bölgesinde dağa çıkışları engellemek için genç nesli uyuşturucunun pençesine düşürüyor. PKK'nın iddiası bu ve bu kozun bunların elinden almak için devletin böyle bir pis işin içinde olmayacağının ispati için buraya mutlaka operasyon yapılması ve tedbir alınmak zorundadır ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz