Başkan Kılınç, 15 Temmuz Milli Birlik ve beraberlik mesajı

Başkan Kılınç, 15 Temmuz Milli Birlik ve beraberlik mesajı
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıldönümü dolayısıyla milli birlik ve beraberlik mesajı ya
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıldönümü dolayısıyla milli birlik ve beraberlik mesajı yayımladı.
15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen ancak Türk milletinin iradeli duruşuyla bir zafere dönüşen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 7. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yayımlayan Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 15 Temmuz´u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını dile getirdi.
Başkan Kılınç, "Devletimize ve milletimize yapılan hain darbe girişiminin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milletimizin savunma ve direnişiyle beraber Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edilen bu günün 7. Yıl dönümünü kutluyorum. Değerli Türk milletinin bir daha böyle acı günler yaşamamasını temenni ediyorum. Kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.