Başkan Kılınç Japonya’da Temaslarını Sürdürüyor

Başkan Kılınç Japonya’da Temaslarını Sürdürüyor
Adıyaman Belediye Başkanı Dr.Süleyman Kılınç, Türkiye Belediyeler Birliği'nin organizasyonu ile bir dizi inceleme, toplantı ve ziyaret için Japonya'ya gitti.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr.Süleyman Kılınç, Türkiye Belediyeler Birliği'nin organizasyonu ile bir dizi inceleme, toplantı ve ziyaret için Japonya'ya gitti.

 

Japonya ziyaretinde Adıyaman Belediye Başkanı Dr.Süleyman Kılınç’a Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Bursa Büyükşehir Belediye Alinur Aktaş’ta eşlik etti. 

 

SONUÇLARI ACI OLSA DA AFETLER İKİ ÜLKEYİ YAKINLAŞTIRDI

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç; 6 Şubatta meydana gelen Ülkemizi yasa ve acıya boğan depremde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve acımızı paylaşan Japonya yöneticilerine ve Japon halkına Ülkem ve Şehrim adına teşekkür ediyorum. Deprem anlamında aynı kaderi yaşadığımız Japonya’da depremin zararları, riskleri ve şehirlerimizde kazandırabileceğimiz farklılıkları görebilmek amacıyla çeşitli toplantılar yaparak Ülkemizi ve vatandaşlarımızı olası bir depremde en az hasarla atlatmak için alınabilecek önlemler konusunda fikir alışverişinde bulunduk.

 

İŞBİRLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Adıyaman Belediye Başkanı Dr.Süleyman Kılınç, “Türkiye Belediyeler Birliği'nin organizasyonu ile bir dizi inceleme ve toplantı için bulunduğunuz Japonya’da JICA (Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı) Kıdemli Başkan Yardımcısı Ando Bey ve ekibi ile bir toplantı gerçekleştirdik. 

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)  ile JICA ortaklığında Şehrimize kalıcı ve sürdürülebilir altyapı yatırımları, hibe ve kredi desteği ile çevre ve şehircilik üzerine istişarelerde bulunduk”

 

TURZİM İLE YENİDEN AYAĞA KALKACAĞIZ

Başkan Kılınç; 6 Şubatta Asrın Felaketi diye adlandırılan ve binlerce canımızı bizden koparan Depremin ardından Adıyaman Turizmini yeniden canlandırmak ve kardeş şehir projeleriyle japon turistleri ilimize çekmek ve Şehrimizin turizm potansiyelini arttırmak adına temaslarımız ve toplantılarımız devam edecek. Şehrimizin tarihi ve Kültürel yapısını tüm dünyaya tanıtmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek yeniden güzel günler yaşayacağız. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yamada Bey’e de nazik ev sahipliği ve projelerimize olan yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.

Yorum Yaz