Başkan Kılınç, öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Kılınç, öğrencilerle bir araya geldi
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Karacaoğlan Ortaokulu´nda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.Öğrenciler tarafında
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Karacaoğlan Ortaokulu´nda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Öğrenciler tarafından sevgiyle karşılanan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, öğrencilerin taleplerini dinleyerek sıcak ve samimi sohbet eşliğinde tavsiyelerde bulundu. Ders işleyen sınıflardaki öğrencileri de ziyaret eden Başkan Kılınç, eğitim ve öğretimin yakın takipçisi olacağını ve eğitim konusunda elinden ne geliyorsa yapacağını belirtti. Başkan Kılınç, eğitimde büyük rol oynayan öğretmenlerle de öğretmenler odasında toplantı yaparak talep ve önerilerini dinledi.
Okul gezisi sonrası açıklama yapan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, "Çocuklarımız geleceğin teminatıdır ve bunu en üst seviyede destekleyen eğitimdir. Öğrencilerimizi bugün okullarında ziyaret ederek onlarla keyifli zaman geçirdik. Ziyaretimizde öğrencilerimizin eğitim konusunda aileleri kadar büyük bir rol üstlenen öğretmenlerimizle de samimi sohbet eşliğinde taleplerini ve sorunlarını dinledik. Hep söylediğim gibi çocuklarımız ve eğitimleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.