Başkan Makam'dan Mesaj Veriyor Birileri Halen Kayyum Diyiyor

Başkan Makam'dan Mesaj Veriyor Birileri Halen Kayyum Diyiyor
Başkan Kutlu 2017 Yılının Bitişi 2018 yılının başlangıcı huzur getirsin dedi
Adıyaman Belediyesi Başkan'ı Hüsrev Kutlu Makamdan 2018 yılı ile ilgili mesaj yayımlıyor birileri halen kayyum diye bağırıyor işte başkan'ın mesajı


Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu yayımladığı yeni yıl mesajında, 2018'de tüm insanlık için barış, sevgi ve hoşgörünün hâkim olması dileğinde bulundu.


Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda barış ve kardeşliğe vurgu yaptı.


Mesajına, Adıyaman Belediyesi olarak 2017 yılında yaptıkları çalışmalara kısa bir şekilde değinerek başlayan Başkan Kutlu, 2017 yılında önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyerek, "Adıyaman Belediyesi olarak 2017 yılında altyapı ve asfalt çalışmaları başta olmak üzere sosyal ve kültürel anlamda önemli çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Yer altı ve yer üstü eksikliklerini ortadan kaldırmak için başlattığımız projelerin birçoğunu tamamladık. Tamamlayamadıklarımızda 2018 yılında tamamlanacak inşallah. Bunun yanında şehrimiz için önemli bir ihtiyaç olan Kültür Merkezimizin de proje çalışmaları tamamlandı. Toplam 7 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan Kültür Merkezi ile birlikte Vadiyaman başta olmak üzere Kent Park ile Lukianos parklarına başlamış olmamızda önemli çalışmalar arasında yer almakta. 2017 yılında çalışmalarını tamamladığımız kentsel dönüşüm projesinin ilk aşamasına da 2018 yılının başı itibariyle başlamış olacağız. İnşallah yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilimizi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz" diye konuştu.


2018 yılından beklentilerini de paylaşan Başkan Kutlu, 1 Ocak tarihinin hem yeni bir yılın başlangıcı, hem de Mekke'nin fethinin yıl dönümü olduğunu söyleyerek, tüm Müslümanların 'Mekke'nin Fethi' gününü, tüm dünyanın da yeni bir yıla 'merhaba' demesini kutlayarak şunları söyledi: "2017 yılı acısıyla tatlısıyla geride kaldı. 2018 yılının da tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni ümit ve beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabi ki öncelikli dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır. Yeni bir yıla girerken duamız ve temennimiz bu yöndedir. Özellikle Müslüman coğrafyasında yaşanan acıların son bulması, ülkemiz ve memleketimizin yaşadığı problemlerin sona ermesi nasıl dileğimizse, olumlu gelişmelerin yaşanacağı, insanımızın huzur, refah ve mutluluğunun artacağı da en büyük inancımızdır."

Yorum Yaz