Başkan Süleyman Kılınç, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Başkan Süleyman Kılınç, basın mensuplarıyla bir araya geldi
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, ilde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.Altınşehir Mahallesi Belediye Sosyal Te
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, ilde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Altınşehir Mahallesi Belediye Sosyal Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, gazetecilerle tek tek sohbet ederek onların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çalışmalar hakkında bilgiler de aldı.
Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, "Adıyaman´daki kalıcı konut yapımları devam ediyor ve bizlerde belediye olarak alt yapılarla ilgili çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Şuan için her hangi bir sorun yok ve çalışmalar aralıksız sürüyor.
Depremzedelerin deprem sonrası barınma ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan konteyner kentlerde hak sahipleri kalıyor ve bununla ilgili de tek bir sorun yok. Sadece kiracılarla ilgili bir sıkıntı var onlar için de 2 bin 500 adet konteyner kent oluşturuluyor onun da alt yapısını yaptık ve bitme aşamasına geldi. 6 Şubat depremiyle birlikte tabi ki sıkıntılar baya çok özellikle canlarımız gitti. Bu psikolojik ver fiziksel travmayı da atlatmak o kadar da kolay değil. Ama birlikte hareket edersek her şeyin üstesinden geleceğiz inşallah. Bu şehri hep beraber ayağa kaldırabiliriz bunun için de birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik kültürümüzü güçlendirmemiz lazım. Kimse bu şehir için kahraman aramasın bu şehrin kahramanı bu şehrin vatandaşlarıdır. Başkalarından bir şeyler beklemek bizleri tembelliğe sürükler. Herkes bu memleket için elinden geleni yapmalıdır. Herkes kendi bulunduğu konum ve işine göre bu memlekete bir şeyler yapmalıdır ve bu memleketi ayağa tekrardan kaldırmamız gerekmektedir. Bu memleket elbet bir gün ayağa kalkacak ama bizim bunu daha hızlı bir şekilde ayağa kaldırmamız lazım. Ne kadar hızlı olursak o kadar iyi olacak" şeklinde konuşarak birlik ve beraberlik mesajları vererek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış ise, "Basının gücünü tartışmamıza hiç gerek yok. Basın mensuplarının yaşadıkları zorlukları da biliyoruz. Basın mensuplarının hangi şartlarda çalıştığını, vatandaşın gözü kulağı olduğunu da biliyoruz. Bizim her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor ve bu birliktelikle ilimizi yeniden ayağa kaldıracağız. 6 Şubat depreminden sonra enkazların kaldırılması, çadır kentlerden konteyner kentlere geçiş, kalıcı deprem konutlarının yapımı, yerinde dönüşüm, hak edişler gibi bütün çalışmalar bizim gündemimizde. Sizler ilin eksiklerini, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını her zaman haberleştirerek bu ilin gözü kulağı oluyorsunuz. Umut ediyoruz ki bu süreç en kısa zamanda tamamlanır. Adıyaman´ımız inşallah eskisinden daha da güzel, daha bakımlı, daha görkemli ve cıvıl cıvıl bir şehir olarak ortaya çıkar" sözlerini kullanarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.