Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Mersin Caddesinde sürdürülen yol, ağaçlandırma ve peyzaj uygulamalarını yerinde inceledi.
Adıyaman Belediyesi, Mersin Caddesinde yürüttüğü yol yapım çalışmalarını yeşil alan düzenlemeleriyle destekleyerek bölgeyi modern bir kent aksına dönüştürme hedefiyle çalışmalarını sürdürdü. Fen İşleri Müdürlüğü asfalt öncesi zemin hazırlığı ve malzeme serimini gerçekleştirirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri refüjlerde ağaçlandırma ve peyzaj uygulamalarına başladı.
Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Refüje kendi elleriyle fidan diken Başkan Tutdere, alanda görev yapan personelle de sohbet etti. Başkan Tutdere, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulunarak, "Mersin Caddemizde altyapıdan yeşil alana, asfalttan aydınlatmaya kadar kapsamlı bir dönüşüm başlattık. Ekiplerimiz sahada büyük bir özveriyle çalıştı. Kısa süre içinde asfalt serimine de başlayarak bu güzergahı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.
Başkan Tutdere, aynı gün Örenli Mahallesini de ziyaret ederek burada sürdürülen içme suyu, kanalizasyon, yol ve sanat yapısı çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalledeki çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirten Tutdere, "Örenli Mahallemizde yürüttüğümüz içme suyu, kanalizasyon ve yol çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Bu mahallemiz de çok yakında daha sağlıklı, güvenli ve yaşanabilir bir yapıya kavuşacak. Biz bu şehre söz verdik: Adıyamanı birlikte ayağa kaldıracağız. Bu sözü tutmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz" diye konuştu.
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 17 Haziran 2025 11:11
Başkan Tutdere, çalışmaları yerinde inceledi

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Mersin Caddesinde sürdürülen yol, ağaçlandırma ve peyzaj uygulamalarını yerinde inceledi.Adıyaman Belediyesi
- 14:36Seçim öncesi birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı
- 14:14Adıyaman’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliği düzenlendi
- 13:57Kahta Devlet Hastanesi’ne 9 yeni hekim kadrosu
- 13:57Başkan Hallaç’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı
- 13:57Kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarparak durabildi
