Başkanvekili Dündar’dan Milletvekili Fırat’a Ziyaret

Başkanvekili Dündar’dan Milletvekili Fırat’a Ziyaret

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanvekili Yusuf Dündar, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı, TBMM AK Parti Grup Yön. Kur. Üyesi, TBMM Anayasa Kom. Üyesi Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette Konuşan Milletvekili İbrahim Halil Fırat; Dünyanın dolaysı ile Ülkemizin de zor bir süreçten geçtiği bilinen bir gerçek. Bu zor şartlara rağmen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti olarak devletimizin bütün imkânlarını zorlayarak vatandaşımızın yanında olma gayretindeyiz, bütün vatandaşlarımızı ilgilendiren, başta temel gıda olmak üzere birçok alanda KDV oranlarını aşağı çekerek vatandaşlarımızın bir nebze rahatlaması yegâne gayemizdir. Bütün bunlarla beraber İlimize yapılacak olan ve yapımı devam eden birçok projenin de sıkı takipçisiyiz. AK Parti olarak Ülkemizin dolayısı ile ilimizin daha güzel yarınları için milletimizin bize verdiği görevi layıkı ile yerine getirebilme adına 7/24 gayret gösteriyoruz” dedi.

 

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanvekili Yusuf Dündar; “AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat’ın memleketimize kazandırılan yatırımlarda emeği çoktur. Bundan sonraki süreçte de İlimizin gelişimi açısından sayısız yatımlara katkı sunacağın dan eminiz.  Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın vekilimiz İbrahim Halil Fırat’a Ülkemize ve İlimize yapılan yatırımlardan dolayı Şahsım ve tüm Adıyamanlılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz