Bayan Kuaförlerinin Tatil Günü Belirlendi

Bayan Kuaförlerinin Tatil Günü Belirlendi
Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı üyeleriyle yapmış olduğu toplantı sonrası Bayan Kuaförlerinin

Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı üyeleriyle yapmış olduğu toplantı sonrası Bayan Kuaförlerinin Salı günü kapalı olması yönünde kararı noterden onaylatarak, yürürlüğü koydu.


Başlatılan uygulamayla ilgili bir açıklama yapan Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Mehmet İspir; "Oda olarak daha önce Bayan Kuaförlerimizin Salı günü kapalı kalması yönünde bir karar alınmıştı. Ancak bazı üyelerin bu kurala uymadığı yönünde bizlere şikayetler oldu. 


Yeni yönetim olarak üyelerimizle yaptığımız toplantı esnasında bayan kuaför meslektaşlarımız bu konuyu bir kez daha gündeme getirdiler. Bizde yapmış olduğumuz değerlendirme ve oylama neticesinde 85 bayan kuaförü üyemizden 61 üyemiz Salı günü kapalı olma yönündeki uygulamanın devam etmesini kabul ettiler. 


Bizlerde bu kararı noter onayıyla yürürlüğü koyduk. Bundan böyle resmi olarak bayan kuaförlerimiz Salı günleri kapalı olmaya devam edeceklerdir. Bütün üyelerimizin uyum içerisinde bu kurala uyup işlerini devam ettirmelerini arzu ediyoruz." Şeklinde konuştu.

BHA

Yorum Yaz