Belediye Fen İşleri İş Müdürlüğü İş Bilmezliği İle Gündemde

Belediye Fen İşleri İş Müdürlüğü İş Bilmezliği İle Gündemde
Adıyaman Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Adını yaptığı güzel işlerle değil beceremediği işlerle duyurmaya devam ediyor.

Adıyaman Yeni mahalle 3 çevre yolunda Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan dolayı yol ortasına dökülen toprak kazaya davetiye çıkarıyor.


Özellikle son günlerde belediye tarafında yapılan orta orta kaldırım çalışmaları için yol ortasına dökülen kumlar sürücülerin kaza yapmalarına sebep oluyor.


ADIYAMAN BELEDİYESİNDE UYARICI LEVHA YOK MU ?


Adıyaman Belediyesi tarafından çevre yoluna dökülen ve uyarıcı herhangi bir levha konulmaması Adıyaman Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünün iş bilmezliğini ortaya koydu


Konu hakkında açıklamalarda bulunan vatandaşlar " Kış ayına girdik ama bu çalışmalar daha bitmedi. Bu cadde dökülen kum yığının olmasından dolayı birde yolun tek şeride düşmesi kazaya davetiye çıkarıyor. Uyarıcı levhaların olmamasında dolayı çok vatandaş kaza ile burun buruna geldi.


Bu yapılan çalışmalar yaz aylarında yapılsaydı ne bir yer çamur olurdu nede bu kadar insan zorluk çekerdi. Gece burada sürücünün yolu görmemesinde dolayı kaza oldu. Burada bir insanın canına herhangi bir şey olursa bunun hesabını kim verecek sözlerini ifade ettiler.

Yorum Yaz