Besni BİLSEM Öğrencilerinin e-Twinning Projesi

Besni BİLSEM Öğrencilerinin e-Twinning Projesi
Besni Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri Dünyaya Sanat ile İz Bırakıyor.

Besni Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri Dünyaya Sanat ile İz Bırakıyor.

 

Kuruculuğunu Besni Bilim ve Sanat Merkezi sınıf öğretmeni Habibe SEVİM'in yöneticiliğini yaptığı Türkiye,İspanya,Romanya,Litvanya ortakları ile "We Leave Our Mark On the World With Art ( Dünyaya Sanatla İz Bırakıyoruz)" e-Twinning projeji başlamış olup çalışmalar verimli şekilde sürmekte. 

 

Eğitimci Habibe Sevim tarafından açılışı gerçekleşen sanat atölyesinde Destek Eğitim Programı ile öğrenciler projede eğlenerek ürünlerini sergilemekte. 

Gerçekleşen Projenin amacı7-11 yas arası ilkokul çocuklarının sanatsal yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyor. Çeşitli sanatsal çalışmalarla çocukların estetik duygularını ve hayal güçlerini geliştirmeyi amaçlayan etkinlikte, onlara kendi ürünlerini üretebilmeleri için ortam yaratılacaktır.

Önde gelen ressamlar ve kullandıkları teknikler hakkında bilgi sahibi olmalarına yönelik çalışmalar yapılacak. Bu proje ile çocukların el becerilerini geliştirecek ve özgüvenlerini arttıracak çalışmalar üretmeleri planlanıyor.

Diğer ülkelerdeki akranlarıyla iletişim kurarak yaptıkları çalışmaları ve öğrendikleri bilgileri birbirlerine aktarabilecekler.