Besni Sugözü’nü Sel Vurdu

Besni Sugözü’nü Sel Vurdu
Özellikle yaz aylarında hem Besnili hem de Besni dışındaki vatandaşların yoğun rağbet gösterdiği Sugözü Mesire alanı bu yıl yağan aşırı yağışlar nedeniyle içler acısı bir hal aldı.

Özellikle yaz aylarında hem Besnili hem de Besni dışındaki vatandaşların yoğun rağbet gösterdiği Su gözü Mesire alanı bu yıl yağan aşırı yağışlar nedeniyle içler acısı bir hal aldı.

 

Geçtiğimiz yıl Besni Kaymakamlığının yaptığı projelerle toparlanan Su gözü Mesire alanındaki onca hizmet aşırı yağışlar nedeniyle sel sularına teslim oldu.

 

-"BESNİ KAYMAKAMLIĞI YOĞUN ÇABA GÖSTERMİŞTİ "

 

Geçtiğimiz yıl Sugözü Mesire alanında her anlamda restorasyon için Besni Kaymakamlığının yürüttüğü, GAP İdaresi ve Adıyaman İl Özel İdaresinin finanse ettiği bir proje hazırlanmıştı.

 

İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer’in önemle üzerinde durduğu projenin tamamlanmasıyla birlikte Sugözü Mesire alanı gerek yapılan hizmetlerle gerekse de çevre düzenlemesiyle vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri bir alan haline gelmişti.

 

-"AŞIRI YAĞIŞLAR NEDENİYLE ONCA HİZMETE SEL VURDU"

 

Ancak bu yıl yağan aşırı yağışlar nedeniyle onca hizmete de sel vurdu.

 

Kaymakam Ahmet Gencer, bu yıl yağışın çok olması nedeniyle yapılan onca hizmeti sel vurduğunu ifade etti.

 

Proje kapsamında, çevre düzenlemesi yapılmış, bay-bayan engelli tuvaletleri, bay-bayan mescitleri, çeşmeler, banklar, mangallıklar, köprü, şelale, çöp kovaları, çocuk oyun grubu ve otopark yapılmıştır. Mesire alanında güvenlik personeli ve temizlik elemanları görevlendirilmişti.

 

Ayrıca mesire alanında alkol alımının yasaklandığını bildiren Gencer yapılan projenin Besni’ye ve bölgemize hayırlı olmasını dilemişti.

 

-"VATANDAŞLARIN UĞRAK NOKTASI"

 

İlçemizin önemli mesire alanlarından olan Sugözü Mesire alanı özellikle yaz aylarında binlerce vatandaşın günün stresinden kurtulmak için rağbet gösterdiği uğrak noktalarının başında geliyor.

 

Hem Besnili vatandaşların hem de Besni dışındaki vatandaşların aileleriyle birlikte gelerek vakit geçirdikleri Sugözü Mesire alanı bu yıl yağan aşırı yağışlar nedeniyle içler acısı bir hal aldı.

 

Aşırı yağışlardan dolayı suyun yükseldiği Sugözü’nde taşan sel suları vatandaşların oturma alanlarını dahi su altında bıraktı.

 

Hali hazırdaki durumuyla içler acısı durumda olan Sugözü Mesire alanının akıbeti ise merak konusu.

 

Havaların ısınmasıyla birlikte binlerce vatandaşın yine önemli uğrak noktası olan Sugözü’nde şuana kadar herhangi bir çalışma yapılmış değil.

 

Şuan ki durumuyla vatandaşlardan tepki toplayan mesire alanı için gerekli çalışmaların ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor.

Yorum Yaz