Besnili öğrenciler kültür gezisinde

Besnili öğrenciler kültür gezisinde
Birlikte Eğlen, Sevin, Neşelen, İlerle (Besni) Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenler kültür gezisine başladı.İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişk
Birlikte Eğlen, Sevin, Neşelen, İlerle (Besni) Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenler kültür gezisine başladı.
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen Bethesna Doğa Sporları Kulübü Derneği tarafından yürütülen "Birlikte eğlen, sevin, neşelen, ilerle (Besni) Projesi kapsamında 36 öğrenci ve 5 öğretmeni kapsayan kültür gezisi 1 Mart 2024 tarihinde başladı.
Kültür gezisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Besni merkez, belde ve köylerimizde ki liselerde öğrenim gören bilhassa depremden etkilenen konteyner kentte kalan öğrencilerimiz başta olmak üzere anne yada babasını kaybetmiş öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını yükseltmek maksadıyla profesyonel turizm kokartlı tur rehberleri ile başlarında danışman öğretmenleri olacak. Öğrencilerimiz, Şanlıurfa ve Mardin illerimizi Urfa Sıra gecesi programı da dahil olmak üzere 5 yıldızlı otellerde 2 gece 3 gün toplamda 3 noktayı panoramik 27 ayrı noktayı bizzat yerinde görme fırsatı yakalayacaklardır. Projede tüm ulaşım giderlerinden, konaklama, müze girişlerine, sigorta ve yemek bedellerine kadar proje kapsamında karşılanmaktadır. Bu projede emeği geçen Adıyaman Valimiz Osman Varol, proje koordinatörü Yaşar Gülten ve Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel teşekkür ederiz diye konuştu.