Birleşmiş Milletlerden Adıyaman Belediyesine destek

Birleşmiş Milletlerden Adıyaman Belediyesine destek
Asrın felaketinin ardından Adıyaman Belediyesi´ne ziyarette bulunarak temizlik aracı ve temizlik ekipmanları hibe eden Birleşmiş Milletler tems
Asrın felaketinin ardından Adıyaman Belediyesi´ne ziyarette bulunarak temizlik aracı ve temizlik ekipmanları hibe eden Birleşmiş Milletler temsilcileri tarafından bu sefer de çöp toplama aracı desteği geldi.
6 Şubat´ta yaşanan yıkıcı depremin ardından Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Louisa Vinton ve Birleşmiş Milletlerden oluşan heyet, Adıyaman Belediyesi´ne ziyarette bulunarak UNDP projesi çerçevesinde temizlik aracı ve ekipmanlar teslim etmişti.
Yapılan araç ve malzeme teslim töreninde Birleşmiş Milletler Büyük Elçisi Louisa Vinton desteklerin devam edeceğini belirtmişti.
Yürütülen projeler neticesinde Adıyaman´a yeniden ziyaret gerçekleştiren Louisa Vinton ve beraberindeki heyet, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Abuzer Çelik tarafından makamda ağırlandı.
Makam ziyareti sonrasında Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Abuzer Çelik, Birleşmiş Milletler Büyük Elçisi Louisa Vinton ve beraberindeki heyet Adıyaman Belediyesi Ek Hizmet Binasında düzenlenen araç teslim törenine katıldı. Teslim töreninde Birleşmiş Milletler tarafından Adıyaman´a hibe olarak Çöp Toplama Aracı teslim edildi.