Bu Markette Para Geçmiyor

Bu Markette Para Geçmiyor
2011 Yılından beri ülke genelinde 255 şubesiyle ve dünya genelinde ise 55 ülkede faaliyet gösteren Beşir Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği (BEŞİR DER) Adıyaman genelinde 200 aileye sosyal yardımlarda bulunuyor
2011 Yılından beri ülke genelinde 255 şubesiyle ve dünya genelinde ise 55 ülkede faaliyet gösteren Beşir  Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma  Derneği (BEŞİR DER) Adıyaman genelinde 200 aileye sosyal yardımlarda bulunuyor.

 

Kendisine yetemeyen, desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, istismara açık hale gelmiş mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak, misyonu ile yola çıkan Beşir  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Adıyaman da ihtiyaç sahibi 200 aileye yardım elini uzatıyor.

 

Ülke genelinde 255 şubesi ve 32 paylaşım noktası bulunan dernek, aynı zamanda market puan sistemi ile ihtiyaç sahibi ailelerin Adıyaman da bulunan marketten gıdadan temizlik ürünleri ve giyecek malzemelerine kadar her türlü alışverişlerini yapmalarına olanak sunuyor.

 

Konu hakkında haber sitemize bir açıklama yapan Beşir  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Adıyaman Şube Temsilcisi Ramazan Karakuş, Sosyal adalete ve kardeşliğe destek olmak, Hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmek ilkesi ile hareket ettiklerinin altını çizdi.

 

Geçtiğimiz ayalarda Samsat ilçesinde meydana gelen deprem sırasında bölgeye ilk ulaşan ekip olduklarını ve mağdur vatandaşlara sıcak yemek dağıtımını hemen gerçekleştirdiklerini belirten Karakuş şöyle konuştu; "Beşir  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak doğal afet ve başka nedenlerle dünyanın herhangi bir yerinde, biçare düşmüş, evsiz kalmış, salgın hastalıkların pençesinde bir lokmaya muhtaç kalmışlara, merhametlinin elini uzatmak,İmkânsızlıklardan dolayı okuyamayan, eğitimi yarım kalmış gönüllere sahip çıkmak.

 

Meslek ve beceri kazandıracak kurslar açarak hayat boyu eğitimi desteklemek.Hayata tutunamamış, her şeyin değiştiği bir dünyada sahipsiz kalmış fakir ve yetimlere ulaşmak ihtiyaçlarını karşılamak, rehberlik yapmak. Hastalıklara duçar olmuş ve biçare kalmışların hizmetini görmek tedavilerini üstlenmek.

 

Doğuştan veya sonradan özür sahibi olmuşların toplumda yer almaları ve hiçbir eksiklik hissetmemeleri için gören gözleri ve yürüyen ayakları olmak Kısaca nerde bir mahzun ve mahcup gönül varsa, orda ve onlarla olmak amacımızdır.

 

Ramazan Karakuş paylaşım noktasında para geçmediğinin altını çizerek; "Adıyaman da bulunan paylaşım noktamızda derneğimiz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi 200 ailemiz her türlü ihtiyacını marketimiz aracılığıyla sağlamakta. Bu marketimizde para geçmiyor. Aynı zamanda herkese satış yapılmıyor. Paylaşım noktası olarak tabir ettiğimiz marketimizden sadece ihtiyaç sahipleri faydalanabiliyor."dedi.

 

Üç ayların başladığına ve bu ayların hayır ve bereket ayları olduğuna değinen Karakuş, aynı zamanda hayırsever vatandaşların da dernek aracılığıyla hayırlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceklerini söyledi. 



Yorum Yaz