Çadap Başkanı Aziz Binzet Güven Tazeledi

Çadap Başkanı Aziz Binzet Güven Tazeledi
ÇADAP Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu ve Çağdaş Adıyamanlılar Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda tek listeyle seçime katılan mevcut başkan Aziz Binzet yeniden başkanlığa seçildi.
Çadap Başkanı Aziz Binzet Güven Tazeledi

ÇADAP Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu ve Çağdaş Adıyamanlılar Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda tek listeyle seçime katılan mevcut başkan Aziz Binzet yeniden başkanlığa seçildi. 

 

 

Çağdaş Adıyamanlılar Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurulu, 22 Mayıs Pazar günü İstanbul Ataşehir’deki Erdal Eren Kültür Merkezi’nde çok sayıda üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul Toplantısı, 1 Başkan ve 2 Üyeden oluşan Divan Kurulu Seçimi ile devam etti. 

 

Mevcut başkan Aziz Binzet’in açılış konuşması ve sonrasında Faaliyet Raporunu okumasının ardından, Murat Sever, Derneğin Denetim Kurulu Raporunu ve Gelir Gider Raporlarını Genel Kurul’un oylamasına sundu. Yönetim oylamada ibra edildi. Genel Kurul’un Dilek ve Temenniler bölümünde, Ali Önder,Kahtalılar Dernek Başkanı Mehmet Şimşek,AYSAD Başkanı Sait Salıcı ve Adıyaman Gönüllüler Dernek Başkanı Nihat Yılancı söz alarak ÇADAP’a yönelik övgü dolu ifadeler kullandı.

 

TÜM ÜYELERİN OYUNU ALDI

 

Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu seçimine geçildi. Mevcut başkan Aziz Binzet, tek liste ile girdiği seçimde, Genel Kurul’a katılan tüm üyelerin oyunu alarak yeniden Çağdaş Adıyamanlılar Derneği başkanlığına seçildi. Önümüzdeki 3 yıl için yeniden başkan olan Aziz Binzet ve yeni yönetim, Genel Kurul üyeleri tarafından uzun süre alkışlandı.

 

“SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

 

Üyelerin tamamının oyunu alarak önümüzdeki 3 yıl için bir kez daha başkan olan Aziz Binzet, “Adıyaman ve Adıyamanlılar için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Teşekkür konuşması için kürsüye çıkan Aziz Binzet, “Adıyaman için yüklendiğimiz sorumluluğun farkındayız. ÇADAP Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu ve Çağdaş Adıyamanlılar Derneği olarak kısa sürede yaptığımız güzel çalışmaları bundan sonra devam ettireceğiz. Ben ve birlikte çalışmalarımızı yürüttüğümüz derneğimizin kıymetli üyeleri ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım hep birlikte özlenen Adıyaman için mesaiye devam diyoruz. Çok uyumlu bir yönetim kadrosuyla yakalamış olduğumuz aile ortamını büyüterek Adıyaman ve Adıyamanlılar için mesai harcamaya devam edeceğiz. Adıyaman için ihtiyaç olan birlik beraberlik olgusunu mutlak suretle daha geniş alanlara yayacağız. Özlenen Adıyaman’ı her mecrada göstereceğiz. Genel Kurul’a katılan bütün üyelerle birlikte, geçmiş dönem yönetimde beraber çalıştığımız arkadaşlarıma, destek veren üyelere ve aynı zamanda Adıyamanlı olmayıp da maddi manevi desteklerini hiç esirgemeyen gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

ÇADAP HAKKINDA:

 

"Doyduğumuz yerden, Doğduğumuz yere hizmet" sloganıyla 6 Mayıs 2017’de kurulan ve kısa sürede Türkiye ve dünyanın dört bir yanından Adıyamanlı iş, sanat, politika, eğitim, sağlık, kamu kurum ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla, din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin kimliğinde “Adıyaman” yazan herkesi doğal üyesi kabul ederek saygın bir Sivil Toplum Hareketine dönüşen sosyal medya örgütlenmesi “Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu (ÇADAP)” Temmuz 2019’da dernekleşme kararı alarak Çağdaş Adıyamanlılar Derneği adı altında çalışmalarına devam etti.

 

ÇADAP, İstanbul’da sayıları binleri bulan derneklerin klişe çalışmalarının aksine, yaşama ve insana dokunan çalışmalarıyla 5 yılı geride bıraktı. Birbirinden örnek çalışmalara, yardımlara, ziyaretlere, aktivitelere imza atan ÇADAP, onlarca okula yardımlarda bulundu, ihtiyaç sahiplerine el uzattı. Kimi zaman bir spor karşılaşmasına katılarak hep birlikte sporun coşkusunu yaşadı, kimi zaman Adıyamanımızın tarihinde iz bırakmış isimlerini ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Siyasi parti ayırt etmeden, başarı yakalamış her bir hemşehrinin yanında olarak gururunu paylaştı. Adıyamanlı yazarlarımızın imza günlerine katıldı, kahvaltı ve yemekli organizasyonlarla uzakları yakın etti. Emekli generalinden sanatçısına, profesöründen iş insanına, yönetmeninden gazetecisine, ressamından sporcusuna, eğitimcisinden emeklisine toplumun her kesiminden örnek isimlerle kucaklaştı, bir araya geldi. Engelli bir bireyin tekerlekli sandalyeye kavuşmasında yaşadığı mutluluğa tanıklık etti. Hastaların yanında oldu. “ÇADAP’ın Çiçekleri” adını taşıyan sosyal sorumluluk projesinde başta kızlar olmak üzere ihtiyaç sahibi çocuklara burs imkânı tanımanın gururunu ve sevincini yaşadı.

Yorum Yaz