Çamur at izi kalsın mantığına pirim verilmez

Çamur at izi kalsın mantığına pirim verilmez

Adıyaman’da başarılı olmak ve kendini kente adamanın hizmet adına zaman menfuru gözetmeden çırpınmanın bir bedeli olacak mutlaka. Çünkü biz akrep misali yukarıdakini aşağıya çekme noktasında bayağı hünerliyiz.

Seçimlere ramak kala bu özelliğimiz meyvelerini vermeye başladı. 

 

Entrikalar akıl almaz planlar çamur at izi kalsın mantığı vs.

Bir süre önce Gaziantep’te özleştirme idaresi tarafından satışa çıkarılan bir kamu arazisi üzerinden eski danışman, iş insanı ve birkaç kişiyi kapsayan birliktelikten dedikodular yayıldı karşılıklı suçlamalar ve nihayetinde yargıya giden süreç ve yargının verdiği kararla neticelendi. Yargıya saygı duymak zaruri yettir. Dün sosyal medyada bir paylaşım gördüm, bayağı uzun ve teferruatlı defalarca okuma gereği duydum. Çünkü bir süre önce yaşanan hadise, yani yargının karar verdiği mesele. Konunun direk sayın Ahmet AYDIN’la alakalı olduğu kanısı oluştu kamuoyunda. İlginç olan onca yazılanın içerisinde sayın Aydın’ın tek beyanı, tek söylemi yok. Dahli de yok. Yukarıda bahsettiğim ekibin kendi arasındaki konuşlardan ibaret. Sadece Sayın Aydın’dan kredi konusunda yardım talep edilmiş, oysaki bizler sıklıkla vekillere talep ve isteklerimizi iletiyoruz. Makul olanlarda gerçekleşiyor zaten. Kaldı ki beyanı doğru kabul edersek bile suç tek taraflı işlenmez. İş insanına sorarlar onca parayı masum bir şekilde vermiş olamazsın. Ticaret mantığı ile birini beş yapma içgüdüsü var burada. Olup biten her şey o ekip arasında cereyan etmiş. Anlamakta güçlük çektiğim, seçim arifesinde bu konuya sayın Ahmet AYDIN’ın dahil edilmek istenmesindeki gaye.? 

Taraflı tarafsız bir çok Adıyamanlının sevgisine mahzar olan son yirmi yılda ilimize gelen bütün hizmetlerde direk katkısı olan. Yereli aşıp, ulusal çapta bir siyasi kimlik kazanan bu değerimizi yıpratmanın bu kente gönül veren, hangimize ne gibi fayda sağlar...!

 

Kişisel hesaplarınız bizi zerre kadar alakadar etmiyor. Bizim derdimiz daha yaşanılabilir bir Adıyaman ve bize hizmet noktasında görevini layığı ile yapan AYDIN’ı böyle bir basit mesele ile yıpratılmasının karşısında durmak, doğru olan da bu zaten. 

 

Çünkü böylesi değerler kolay yetişmiyor maalesef…

 

Biz evimizde çocuklarımıza hükmetmekte zorlanırken İli ve Ülkeyi yönetenlerin halini varın siz düşünün. Dünkü paylaşımda dikkatimi çeken bir detay ise  İş insanı kardeşimiz; sayın AYDIN’a hitaben seni bir daha milletvekili yaptırmayacağım ibaresi, madem böyle bir gücün var haksızlığa uğradığını beyan ediyorsun bu gücünü yargı sürecinde kullansaydın diye düşünüyor insan.

Netice olarak kim illegal işlerin içinde bulunmuşsa yargı önünde hesabını verir vermesi de lazım. AYDIN bu ilin, bu Ülkenin ciddi ver değeridir. Hizmet adına çıktığı yolda görevini ziyadesi ile ifa eden bir siyasetçidir. Kaldı ki her kişisel talebi karşılık bulamayanlar böyle bir yol izlerse bize hizmet edecek siyasiler bulamayacağız. 

 

Adıyaman Kamuoyu gerçeklerden uzak değil, böylesine çamur at izi kalsın mantığına pirim vermedi, vermeyecektir de.

Vesselam…