CHP Belediye Meclis Üyesi İmam Aslan Mazbatasını Aldı

CHP Belediye Meclis Üyesi İmam Aslan Mazbatasını Aldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Belediyesi Meclis üyesi adayı olan İmam Aslan, yapılan yerel seçimler sonucunda Belediye Meclis üyesi olmaya hak kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Belediyesi Meclis üyesi adayı olan İmam Aslan, yapılan yerel seçimler sonucunda Belediye Meclis üyesi olmaya hak kazandı. Belediye Meclis üyesi İmam Aslan, Adıyaman Adliyesi’nde mazbatası alarak göreve başladı.

Mazbata alım törenine, CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş da katıldı ve Aslan'a eşlik etti. Belediye Meclis üyeliği görevine başlayan Aslan, halkın desteğini ve güvenini taşımanın sorumluluğuyla hareket etme sözü verdi. Mazbata töreni sonrası partililer ve ile vatandaşlar ile bir araya gelen İmam Aslan ve Merkez İlçe Başkanı Buluş tebrikleri kabul etti.

CHP'nin Adıyaman'daki performansıyla ilgili olarak, 18 Belediye Meclis üyesiyle çoğunluğu elde ettiği bilgisi verilirken, İmam Aslan'ın ise 2019 seçimlerinden beri listede yer alıp devam eden tek Belediye Meclis üyesi olduğu belirtildi. Aslan'ın bu süreçte gösterdiği kararlılık ve halk nezdindeki güveni, onu tekrar seçilmesinde etkili oldu.

Yorum Yaz