Cumhurbaşkanı Erdoğan, evlerine kavuşan depremzede aileyi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, evlerine kavuşan depremzede aileyi ziyaret etti
Asrın felaketinin yıl dönümünde Adıyamanlılarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baykar tarafından yapılan konutlara yerleşen depremzede
Asrın felaketinin yıl dönümünde Adıyamanlılarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baykar tarafından yapılan konutlara yerleşen depremzede aileyi ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat 2023te Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünde Adıyamana ziyaret gerçekleştirdi. Uçakla Adıyaman Havalimanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonuna geçti. Halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, program sonrası depremzede bir aileyi ziyaret etti.
Örenli Mahallesinde Baykar tarafından yaptırılan konutları ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde evleri yıkıldıktan sonra yeni bir ev yapılan Abdullah Karakuş ve ailesinin misafiri oldu. Baykar tarafından yaptırılan konutlarda yaşayan aile ile bir süre sohbet eden Erdoğan, hayatını kaybedenler için tekrardan başsağlığı diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret çıkışında da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyamandan ayrıldı.