Depremde hasar alıp onarılmayan yol tepkilere neden oluyor

Depremde hasar alıp onarılmayan yol tepkilere neden oluyor
6 Şubat depreminde hasar alan ve ondan sonra herhangi bir şekilde onarılmayan yol, hem vatandaşların hem de yolu kullanan vatandaşların tepkisine
6 Şubat depreminde hasar alan ve ondan sonra herhangi bir şekilde onarılmayan yol, hem vatandaşların hem de yolu kullanan vatandaşların tepkisine neden oluyor.
6 Şubat depreminde ağır hasar alan iller arasında yer alan Adıyaman´da, binlerce bina yıkılmış ve binlerce vatandaş ise enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti.
Depremden dolayı Çelikhan- Malatya Karayolu Mestan- Balıkburnu ve Kavak Mevkiinde de yolda büyük hasarlar oluştu. Aynı güzergahın 3 farklı bölgesinde depremden dolayı yolda çökme, kayma ve çukurlar meydana geldi. Depremden bu güne kadar yolda her hangi bir çalışmanın yapılmadığını ve mağdur olduklarını dile getiren bölgedeki vatandaşlar ile yolu kullanan sürücüler, " 6 Şubat depreminden dolayı bu yol büyük hasar aldı. Yolda çukurlar, çökmeler ile kaymalar oluştu ama ne yazık ki bu yolda her hangi bir çalışma yapılmadı. Bizler oldukça mağduruz, sesimizin duyulmasını ve bu yolun ise biran önce düzeltilmesini istiyoruz" diye konuştular.