Deva Partisinden AGC'ye Ziyaret

Deva Partisinden AGC'ye Ziyaret

Deva Partisi Adıyaman İl Yönetimi Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya’yı ziyaret etti.

 

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti ziyaret eden Deva Partisi Adıyaman İl Başkanı Uğur Dündar, parti çalışmalarını değerlendirdi.

 

Ziyarette Deva Partisi Adıyaman İl Başkanı Dündar, parti çalışmaları hakkında bilgi vererek yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Başkan Dündar, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinin gecikmiş bir ziyaret olduğuna vurgu yaparak 26 Kasım’da yapılması planlanan ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılacağı il kongresine davet etti.

 

Başkan Dündar, 18 Temmuz itibariyle Adıyaman'ın siyaset mecrasında yer almaya başladığını belirterek, "Yaklaşık 40 gün il ve ilçe yönetimleri ile alakalı çok ciddi çalışmalar yaptık, yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde şuan itibariyle Adıyaman’da merkez ilçe dâhil8 ilçe ile teşkilatlandırmayı tamamlamış durumdayız. Teşkilatlarımız ile aynı zamanda şuanda yönetim kurullarını oluşturduk. Merkezden bunların olurlarını alıp valiliklere kaymakamlara sivil toplum kuruluşu aracılığıyla açılışlarımızı yapmış bulunmaktayız. Kongre sürecinde bu ilçelerimizden sadece Tut ilçemizde teşkilatımızı kurmadık.

 

Deva Partisi'nin şöyle bir yaklaşımı var,  bu bizim vazgeçilmez bir ilkemiz, istiyoruz ki daha önce siyaset yapmamış yapmış ise insanlar tarafında tevekkül gösterilmiş bir isim bulalım tabi Tut'da bu anlamda hem nüfusun az olması hem oradaki insanların Deva Partisiyle olan yaklaşımları ve ilişkileri noktasında o ilçede biraz çalışmamız gerekiyor. Yakın bir zamanda hem daha nitelikli olması adına güzel bir il kongresiyle Adıyaman’ımızda atanmıştan ziyade seçilmiş bir il başkanı olarak devam edeceğiz. Deva Partisi'nin 7 aylık bir siyasi geçmişi var, çiçeği burnunda bir süreç, hem bize hem memlekette güzel işler yapmayı hem de siyaseten memlekete katacağımız farklı mecralarla farklı yaklaşımlarla güzel bir siyasi hayat eylesin istiyoruz. Adıyaman’a vefa borcumu ödemek için bu göreve talip oldum. İnşallah en güzel şekilde görevimizi memleketimiz ve ülkemiz için yapacağım."

 

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Deva Partisi il yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Adıyaman’ın sorunlarını anlatan Dişkaya, Deva Partisi il yönetimine başarılar diledi.

Yorum Yaz