Dezenfekte Konusunda Canla Başla Mücadele Ediliyor

Dezenfekte Konusunda Canla Başla Mücadele Ediliyor
Adıyaman Belediyesi Koronavirüse Karşı 200 Bin Litre Dezenfektan Kullandı

Adıyaman Belediyesi, koronavirüs salgını riskine karşı şehrin her köşesinde sürdürdüğü temizlik ve dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

İlk günden bu yana; mahalle ve sokaklar, konutlar, toplu taşıma araçları, meslek grubu siteleri, ATM’ler, duraklar, otogar, taziye evleri, ibadethaneler, parklar ve konteynırlar başta olmak üzere risk teşkil eden ve vatandaşlar tarafından yoğun şekilde kullanılan bütün noktalarda hummalı bir temizlik ve dezenfekte çalışması uygulayan Adıyaman Belediyesi, virüsün ülkemizde belirtilerini gösterdiği ilk günden bu yana 200 bin litreye yakın dezenfekte kullandı.

 

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer yaptıkları açıklamada, virüsün etkisini tamamen kaybedeceği güne kadar çalışmalarının devam edeceğini  kaydetti.

 

Açıklamada, "Adıyaman Belediyesi olarak koronavirüsle mücadele çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Oluşturduğumuz ekiplerimizle şehrin her köşesinde günlük olarak dezenfekte ve temizlik çalışması yapıyoruz. Koronavirüsün ülkemizde belirtilerini gösterdiği ilk günden bu yana sürdürdüğümüz temizlik ve dezenfektasyon çalışmalarımız kapsamında toplam 200 bin litre dezenfekte kullandık. Biz Adıyaman Belediyesi olarak halkımız için çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Onlardan da ricamız evde kalmaları ve kendilerini virüse karşı korumaları."denildi.

Yorum Yaz