Dişkaya; Ahmet Aydın’ı Kimseye Yedirtmeyiz

Dişkaya; Ahmet Aydın’ı Kimseye Yedirtmeyiz
AGC Başkanı Dişkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Adıyaman Gündeminde bomba etkisi yarattı.

AGC Başkanı Dişkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Adıyaman Gündeminde bomba etkisi yarattı.


Başkan Dişkaya’nın açıklamasında şu sözlere yer verdi;


Adıyaman Tarihinde ilk kez CUMHURBAŞKANLIĞI makamını temsil eden, uzun süre Meclis Başkan vekilliği yapan, Bürokraside etkinliği tartışmasız olan, Bakanlıklarda etkinliği bilinen Ahmet Aydın bu memleketin değeridir.


Adıyaman için Kamusal alanda temin ettiği ödeneklerle Hastanelerden, yollara tohumculuk test merkezinden 5 yıldızlı otel yatırımına Türkiye’nin 5’inci asma köprüsü nissibisiden yollara Hükümet binasından, tren proje ihalelerine, sulama ihalelerine ve Üniversiteden birçok alanda yatırım almamızda imzasını gördüğümüz kişi Ahmet Aydın’dır. Bakanlıklarda ağırlık saygınlık olmadan merkezi hükümetten hiç bir şey alamazsınız.


Diğer illerin Milletvekilleri Bakanlardan 1 hafta randevu beklerken Sayın Ahmet Aydın şehrin sorunlarını telefonla çözüyor. Biraza Merhamet, insaf biz odalar, vakıflar, sendikalar Belediyeler Ahmet Aydın’ı projelere boğarak bu memlekete hizmet getirtmedik mi? dememiz ‘’O’’ Kİ İL OLARAK BİRİMİZ BİR MAKAMA GELDİĞİNDE O KİŞİYE OMUZ VERİN DAHA BÜYÜSÜN BÜYÜSÜNKİ GÜCÜ ARTTIKCA ADIYAMAN’A YATIRIM GELSİN.


‘’BU OYUN TUTMAZ AYDINIDA KİMSEYE YEDİRMEYİZ’’


Son günlerde memleketin asıl sahibi gibi davranma hastalığına yakalanmış birileri düğmeye basılmış gibi aynı anda çok TEHLİKELİ BİR OYUNUN İÇİNDELER NET BİR ŞEKİLDE SIRITIYORLAR.


KİMSE İLİN BEYAZ İMTİYAZLI SAHİBİ DEĞİL HİÇ KİMSEDE ZENCİ DEĞİL.


BU MEMLEKET’E HİZMET EDEN AHMET AYDINI NEDE BİR BAŞKASINI KİMSEYE YEDİRMEYİZ BUDA BÖYLE BİLİNSİN DERHAL BU OYUNDAN VAZGEÇİN

Yorum Yaz