Dolandırılmaktan Son Anda Kurtuldu

Dolandırılmaktan Son Anda Kurtuldu
Adıyaman'da telefon dolandırıcılarının girişimi polis tarafından son anda engellendi.

Adıyaman'da telefon dolandırıcılarının girişimi polis tarafından son anda engellendi.


Edinilen bilgiye göre Adıyaman'da hurdacılık işi yapan Mahmut Karakuş 'u telefonla arayan kişiler, kendilerini polis olarak tanıttı. Terör örgütüne operasyon düzenleyeceklerini ve banka hesaplarında bulunan paraları ve ziynet eşyalarını vermesi gerektiğini söyleyen şahıslar bankada bulunan parasından 25 Bin TL çekmesi istedi. 


Yakınları tarafından telefonla dolandırıldığını anlamaları üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Mahmut Karakuş'u banka içerisinde yanına giderek işlemini yapmasını engelledi. Neye uğradığını şaşırsan Mahmut Karakuş şaşkın bakışlarla dolandırılacağını anlaması üzerine polis ekiplerine teşekkür etti.


Dolandırılmak istenen Mahmut Karakuş "Telefonla beni aradılar kredi çekip parayı çek biz sana polis ekibi göndereceğiz bize o parayı vereceksin dediler. Bende korktuğum için bende bankaya geldim. Daha sonra yakınlarım benim dolandırıldığımı anlamışlar ve polise ihbar etmişler Polis ekiplerine teşekkür ediyorum. Ben inandım başka vatandaşlarımız buna inanmasınlar dedi.

Yorum Yaz