Dünya Adıyamanlılar Günü Halaylar Çekilerek Kutlandı

Dünya Adıyamanlılar Günü Halaylar Çekilerek Kutlandı

 Dünya Adıyamanlılar Gününü bir STK tarafından  ilk defa kutlandı.

 

AYAD Başkanı Sabri Baltacı; Dünya Adıyamanlılar Günü, 2015 yılında Anadolu Yakası Adıyamanlılar Derneği(AYAD) tarafından ilk olarak kutlanan, özel bir gündür. 

 

Dünya Adıyamanlılar gününün, ilk defa bir sivil toplum kuruluşu öncülüğünde kutlanması, geleneksel hale getirilmesi çok önemlidir diyen AYAD Başkanı Sabri Baltacı; 2022 yılına geldiğimizde bu günün birçok sivil toplum kuruluşu tarafından kutlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bu özel günün yardımlaşmayı, dayanışmayı, birlik ve beraberliği artırması için bir vesile olmasını diliyoruz. İstanbul gibi bir metropolde bütün dostlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla, hemşerilerimizle birlikte kutlanması da oldukça önemlidir, çünkü Anadolu Yakası Adıyamanlılar Derneği aynı duyguyu paylaşan insanların sayısını artırmak ve sevgiyi egemen kılmak için yoğun bir çalışmanın içerisindedir. Etkinlikleri yaparken bu iki temel değerin gelişmesini öncelemektedir.

 

AYAD Başkanı Sabri Baltacı;  Her yıl olduğu gibi Dünya Adıyamanlılar günü bu yıl da Anadolu Yakası Adıyamanlılar Derneği öncülüğünde coşkuyla kutlandı. Bu kutlamada yanımızda olan sivil toplum kuruluşlarına, bürokratlarımıza sanatçılarımıza dostlarımıza, misafirlerimize ve özellikle hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bu duygularla İstanbul Anadolu yakasındaki bütün hemşerilerimizi AYAD'a destek olmalarını bekleriz.

Yorumlar
MURAT KARLI

Bari o geceden biraz video çekip yayınlasaydınız bizde Gürcistandan memleket havalarını seyredip hasret giderirdik

MURAT KARLI

09 Şubat 2022 19:05

Yorum Yaz