Ender Bebek Yardım Eli Bekliyor

Ender Bebek Yardım Eli Bekliyor
Dünyada on kişide görülen ve tüm kalp hastalıklarını taşıyan Erdem bebek Yetkililerin kendisine uzanacak bir yardım ellini bekliyor.

Dünyada on kişide görülen ve tüm kalp hastalıklarını taşıyan Erdem bebek Yetkililerin kendisine uzanacak bir yardım ellini bekliyor.8 aylık olan erden bebek dünyaya gözlerini açtıktan bir süre sonra 2 defa kalp ameliyatı ve anju olan Erdem bebek ailesinin maddi imkanlarının olmaması nedeni yurt dışından ameliyat olmazsa ölümle karlı karşıya kalacak.


Erdem Bebeğin annesi Çiğdem Yollu Birlik Haber ajansında yapmış olduğu açıklamasında Ben Adıyamanlıyım 8 yıldır Çorum'da oturuyorum. Oğlum ağır kalp hastası, daha 8 aylık olmasına rağmen 2 defa ameliyat ve bir kez anju oldu. 


Önümüzde daha 7 ameliyatı var. Fakat doktorlar yapacağımız hiçbir ameliyat bebeğin kalbini düzeltemeyecek, sadece yaşamını kolaylaştıracak diyorlar, ama her an bir kalp krizinde çocuğunuzu kaybedebilirsiniz dediler. Doktorlar bize tedavisi olamayan bir kanser hastalığı gibi düşünün ben her gün bu korku ile yaşıyorum. Gitmediğim yer kalmadı. Hangi doktora gittimse herkes aynı şeyi bize söylüyor. Benim tek ricam Başbakanımızdan, Cumhurbaşkanımızdan Valimizden ricam, oğlumu bir kez olsun Amerika'ya götürmek oradaki doktorlar çocuğumun yaşaması için bir tedavisi olacağını kalp naklini yapabileceklerini söylediler.Maddi durumum yok yalvarıyorum ne olur bana yardım edin ,oğlumun kurtulmasını çok istiyorum. Çocuğum doğdu doğalı hastanedeyiz, sürekli akciğer enfeksiyonu geçiriyor. Eşim çiftçi durumumuz yok ne olur Başbakanımızdan Cumhurbaşkanımızdan yardım bekliyorum bize yardım etsinler ben bir anneyim evladımın böle gözlerimin önünde erimesini istemiyorum dedi.



BHA

Yorum Yaz