Enkaz altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Taş´ı arama çalışmaları devam ediyor

Enkaz altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Taş´ı arama çalışmaları devam ediyor
Adıyaman´da depremde enkaz altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş´ın bulunduğu binada arama ve kurtarma çalışmaları devam
Adıyaman´da depremde enkaz altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş´ın bulunduğu binada arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Jandarma ekipleri binada yer altı tarama cihazı ve kurtarma köpekleri ile çalışmalarını sürdürüyor.
Depreme Adıyaman´da yakalanan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesi, yıkılan binanın enkazı altında kaldı. Milletvekili Taş ve ailesi, Atatürk Bulvarı Tapı Kadastro Müdürlüğü yakınlarında yer alan binalarında bulundukları esnada depreme yakalandı. Milletvekili Yakup Taş ve ailesinin yanı sıra, binada bulunan birçok kişi de enkaz altında kaldı. Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından bölgeye sevk edilen ekipler, arama köpekleri ve yer altı tarama cihazı ile Milletvekili Taş´ın bulunduğu binada arama çalışması başlattı. Ekipler tarafından yapılan taramalarda bina içerisinde sıcak insan vücudu tespit edildi. Arama ve kurtarma köpekleri ile çalışmalar sürdürülüyor.