Fırat’tan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Çelik’e Ziyaret

Fırat’tan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Çelik’e Ziyaret
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman’a gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı 24-25-ve 26 Dönem Ak Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat beraberindeki heyet Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik’i ziyaret ett

Ziyarete Ak Parti Adıyaman Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Ak Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, ve İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu katıldı.


Fırat, Adıyaman’da ki programları çerçevesinde Adıyaman Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Fehmi Çelik’ten bilgi aldı.


Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı 24-25-ve 26 dönem Ak Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, “Adıyaman Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün yapmış olduğu projelerinden dolayı İl Müdürü Fehmi Çelik ve personellerini kutluyorum, Aile müdürlüğümüzün proje eksenli çalışması ve vizyon üretmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. İnşallah bu çalışma temposu bu şeklide devam ederek hizmet çıtası daha da yükselir dedi. Tabi Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz sadece Ailelerle ilgilenmeyip, birçok alanda hizmet üretmektedir. Bu alanlar; Engelliler, Yaşlılar, Şehit ve Gaziler ve adını sayamadığım birçok alan da hizmet vermektedir dedi. Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ve Ak Parti Genel Merkez ve Siyasi Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak ise açıklamasında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün Çalışmaları takdire şayandır. Tüm kesimler ile ilgilenen ve onların dertleriyle dertlenen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz özellikle yaşlılarımıza ve Engellilerimize değer vermektedir. Tabi bunun yanında Şehit ve Gazilerimize ayrıca büyük önem veriliyor. Sayın Müdürümüz Fehmi ÇELİK beyi özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.


Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik ise Milletvekillerimizin ziyaretleri bizi ziyadesiyle memnun etmiş olup, bu ziyaretlerin çalışmalarımızı daha da arttıracağına inancım tamdır, bizler vizyon üretmeye ve bunları da projelerimizle desteklemeye devam edeceğiz dedi.


Haber Merkezi

Yorum Yaz