Giresun ekibi 8 yaşındaki Nisa´yı 64 saat sonra kurtardı

Giresun ekibi 8 yaşındaki Nisa´yı 64 saat sonra kurtardı
Tüm Türkiye´nin seferber olduğu Kahramanmaraş´ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan ve 10 ili etkileyen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündek
Tüm Türkiye´nin seferber olduğu Kahramanmaraş´ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan ve 10 ili etkileyen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerin hemen ardından Giresun´dan bölgeye giden arama kurtarma ekipleri tarafından Adıyaman´da enkaz altında kalan 8 yaşındaki Nisa kurtarıldı.

Göçük altından 64 saat sonra kurtarılan Nisa´nın enkaz altından çıktıktan sonra kendisini kurtaran Giresun Belediyesi itfaiye personeline; "Artık gözümü açabilir miyim?" demesi hüznün ve sevincin bir arada yaşanmasına neden oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatıyla bölgeye giden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Nisa´nın kurtarılmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda; "Adıyaman´da enkazın altından çıkarıldıktan sonra `Abi gözümü açayım mı?´ dedi, 8 yaşındaki Nisa kızımız. Sen gözünü hep umutla aç canım benim. İlaç gibi geldin bize. Ekiplerimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı.