GMDK Başkanı Aydın; 'Ormanlarımız Yanarken Sokakları da Yakmak İstiyorlar

GMDK Başkanı Aydın; 'Ormanlarımız Yanarken Sokakları da Yakmak İstiyorlar

GMDK Başkanı Aydın; Konya'da bir ailenin hunharca katledilmesi milletimizi üzüntüye boğdu. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yetkili makamlar olayı bütün yönleriyle soruşturuyor. Bu vahşetin failleri yargı önünde mutlaka hesap verecektir.

GMDK Başkanı AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; "Bazı çevreler, ardında 11 yıl önceye uzanan bir husumet olan olayı, sanki etnik veya ideolojik saiklerle işlenmiş gibi lanse ederek provokasyonlara girişiyor ve ülkemizdeki huzur ortamını baltalamaya çalışıyorlar. Ormanlarımız yanarken sokakları da yakmak istiyorlar.

 

 

Sarsılmaz bir kardeşlik iradesi ile birlikte yurt edindiğimiz bu toprakların mayası sağlamdır. Canice işlenen ve her insan evladı tarafından lanetlenmesi gereken acılar üzerinden ırkçı ve nefret söylemleri ile provakasyon yapanlara asla müsaade etmeyeceğiz." dedi. Bu senaryonun başkaca örnekleri başta Adıyaman'ımız olmak üzere bir çok yerde sahnelendi. Lakin sarsılmaz bağlarla pekişen kardeşliğimize nifak sokmadılar, sokamayacaklarda.