Gölbaşı Eskrim Sporcularından Özdemir’e Ziyaret

Gölbaşı  Eskrim Sporcularından  Özdemir’e Ziyaret
Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Vekili Ahmet Hakan HAYBER , Teknik Kurul Koordinatörü Recep KOÇ ve Gölbaşı’nın gururu Eskrimcilerimiz Gölbaşı Belediye Başkanımız Yusuf ÖZDEMİR’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Vekili Ahmet Hakan Hayber son 12 yılda Eskrim Federasyonunun ülkemizde yaptığı çalışmalarla federasyon faaliyet ve sporcu sayılarının hızlı bir büyüme trendine geçtiğini bununla birlikte Türk Eskrimcilerinin uluslararası arenada da başarı grafikleri son derece yükselerek Türk Spor Tarihine adını altın harflerle yazdırdığını belirtti. Elbette bu başarılara her katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda madalya kazanan Doğu ve Güneydoğunun gözbebeği güzide ilçemiz GÖLBAŞI’nın katkısı en üst seviyededir. Burada önemli olan yerel yöneticilerin ve bürokratların yapılan faaliyetlerin yanında olması ve desteklemeleridir. Bizler her daim Gölbaşı’nda sporun ve sporcunun yanında yer alan ve destekleyen bir belediye başkanımız olduğu için son derece şanslı olduğumuzu belirtmek isterim. Umut ederim ki Gölbaşı Belediye Başkanımızın bu güzel çalışmaları tüm Türkiye’de örnek alınır. Türk sporu ve sporcusu ancak bu şekilde destek ve ilgi ile başarılarına yenilerini ekleyebilir.

 

Türkiye Eskrim Federasyonu Teknik Kurul Koordinatörü Recep Koç; Gölbaşı ilçemizde gerçekleştirdiğimiz küçükler katagorisindeki turnuvamızın artık geleneksel hale geldiğini bu yılda 27-28 Ekim 2018 tarihinde U10-U12-U14 Erkek ve Kızlar Flöre branşında Cumhuriyet turnuvasının yapılacağını her yıl olduğu gibi yine yoğun bir katılım sağlanarak turnuvanın şenlik havasında geçeceğini belirtti. Elbette ki turnuvaya ülkemizin her köşesinden bu yoğun talebin nedeninin gerek Güneydoğu insanının konukseverliği gerekse tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla turnuvasına ve misafirlerine gösterdiği önemin çok büyük olduğunu belirterek bu anlamda; Sayın ÖZDEMİR takdire şayan örnek bir belediye olarak bulunmaktadır. Bizler ve tüm sporcularımız çok şanslı olduğumuzu belirtmek isterim. Sporcularımıza vermiş olduğu destek sayesinde her geçen yıl başarılarımız ve sporcu sayımız artmaktadır.İşte önümüzde güzel bir örnek verecek olursak ülkemizi 10-14 Ekim 2018 tarihlerinde Selanik /Yunanistan’da yapılacak U14 Erkek/Bayan Flöre Avrupa CİRCUİT müsabakasında temsil edecek 19 Erkek , 16 Bayan sporcu bulunmaktadır. Bu müsabakaya Gölbaşı’ndan ülkemizi temsil etmek için Erkeklerde; Hasan Umut DAĞ, Deniz Yiğit KOÇ, Ömer YALÇINDAĞ ve Bayanlarda; Elif Naz HAYBER, Duru HAYBER, Gülsüm SOLAK, İlayda Bengisu GÜLER olmak üzere toplam 7 sporcu ülkemizi uluslararası arenada Selanik /YUNANİSTAN da temsil edecektir. Elbette bu sporcuların bu seviyelere gelmesinde önemli paya sahip başta sporcu aileleri, antrenörleri olmak üzere onların her zaman yanında yer alan Gölbaşı Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Özdemir ‘e teşekkür ederiz.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir bu nazik ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek her daim insan odaklı çalışmalara destek vermek ülkemizin geleceğinin teminatına yatırım yapmak olduğunu belirterek, biz belediyeler için son derece önemli sosyal projeler olup, ülke ve şehirlerin sosyal ve ekonomik gelişimine spor ve sanatın ayrı bir yeri ve önemi vardır. Ülke kaynaklarının bu ve benzeri çalışmalarda kullanılması vazgeçilmez özelliklerimizdir. Her zaman gereken destekleri daha çok sağlamak adına Gölbaşı Belediyesi Türk Sporu ve Sporcusunun yanında yer almaya devam edecektir. Başta Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Ksapoğlu ve şahsında tüm Spor Teşkilatına

 

Tüm Sporcu, Antrenör ve idarecilere katılacakları ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarılar dileyerek Gölbaşında 27-28 Ekim 2018 tarihinde yapılacak U10/U12/U14 Erkek/Bayan Flöre Cumhuriyet Turnuvası müsabakasında tüm ilçe halkını davet ederek, turnuvaya gereken destekleri sağlayacağını söyledi, turnuvanın her yıl olduğu gibi şenlik havasında geçeceğini belirtti.

Haber merkezi

Yorum Yaz