Gölbaşı’lı Şair-Yazar Şevki Özdemir’e Altın Kalem Ödülü

Gölbaşı’lı Şair-Yazar Şevki Özdemir’e Altın Kalem Ödülü
Kitap, kültür, sanat gazetesi Book Culture Art Time's tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Altın Kalem Ödülleri, İstanbul'da sahiplerini buldu’.

Kitap, kültür, sanat gazetesi Book Culture Art Time's tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Altın Kalem Ödülleri, İstanbul'da sahiplerini buldu’.

 

Kitap, kültür ve sanat gazetesi “Book Culture Art Time's”ın bu yıl 2.’sini gerçekleştirdiği “Altın Kalem Ödülleri” 3 Eylül Cumartesi akşamı Beykoz'daki Mihrabat Korusu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ressam-yazar Serra Erdoğan’ın öncülük ettiği organizasyonda edebiyatın her dalında başarılı örnekler veren kalemler ödüllerini aldı. Gölbaşı’lı şair Şevki ÖZDEMİR “Yüreğimin Götürdüğü Yerdeyim “adlı romanı ödüle layık görülen eserler arasında yerini aldı.

 

Adıyaman Gölbaşı’lı Şair Şevki ÖZDEMİR’ in yaptığı açıklamada ; “Book Culture Art Times gazetesi 2018 yılından beri kültür ve edebiyat alanlarında, bir çok kategoride “Altın Kalem Ödülleri” vermektedir. BCA Times gazetesi Seçici Kurulu, 2022 yılında roman dalında “Yüreğimin Götürdüğü Yerdeyim” adlı kitabımı “Altın Kalem Ödülü” ne değer görmüştür. Ödül, 3 Eylül günü İstanbul’da düzenlenen törenle tarafıma verildi. 

 

Ödül almak her ne kadar anlamlı olsa da, benim için ödüllerin en değerlisi: Okurların beğenisi olacaktır daima...

“Beni  bu güzel ödüle layık gören Book Culture Art Time's’a şükranlarımı sunuyorum. Düzenlenen bu güzel organizasyonda emeği geçenleri ve ödül alan herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Şevki ÖZDEMİR’in  “Yüreğimin Götürdüğü Yerdeyim” adlı eseri Gölbaşı Belören kasabasından başlayarak yaşama tutunmaya çalışan bir gencin hayat hikayesini anlatmaktadır.Herkesin kendinden bir parça bulacağı bu kitap yazarın kendi hayatından esinlenerek yazmış olduğu sürükleyici bir romandır.

 

Şevki ÖZDEMİR Adıyaman Gölbaşı Belören Köyünde dünyaya geldi.Halen İzmir’de SSK iş müfettişliği görevini sürdüren yazarın Şimdiye kadar yayımlanan eserleri;

Pusularda Bekliyor Zaman (Şiir/2006), 

Rüzgârın Alnındaki Şah (Şiir/2008), 

Yayımlanmış Yapıtları: Aşkın Patagonyası (Şiir/2011), 

Alfabesiz Sevişmeler (Şiir/2016), 

Boynun Bükük Kalmasın (Deneme/2016),

 Koyunluk Bizde Kalsın (Masal/2017), 

Yaşasın Minnoş (Masal/2017), 

Mutlu Aşk Şarkıcısı (Deneme/2018), 

Yüreğimin Götürdüğü Yerdeyim (Roman/2020), 

İş Müfettişlerinin Anıları (Anı/2021), 

Aldatanlar (Roman/2022).