Güloğlu Pastanesi Bölgesel Hizmete Başlıyor

Güloğlu Pastanesi Bölgesel Hizmete Başlıyor
Adıyaman da Hizmet veren Güloğlu Pastanesi bölgesel olma yolunda altyapı çalışmalarını tamamladı.

Adıyaman da Hizmet veren Güloğlu Pastanesi bölgesel olma yolunda altyapı çalışmalarını tamamladı.

50 Yılı aşkın süreden beri faaliyet gösteren Güloğlu Pastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Tümer, tamamı doğal ürünlerden yapılan Güloğlu tatlılarını bölgesel olarak satışına geçileceğini söyledi.

Konu hakkında gazetemize bir açıklama yapan Güloğlu Pastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Tümer, Güloğlu Pastanesinin yarım asırdan beri Adıyaman’ın damak tadı olduğunu belirtti.

Tümer şöyle konuştu; “Güloğlu Pastanesi yarım asırdan daha fazla bir geçmişe sahip. Tatlıcılık ve pastanecilik dede mesleği olarak gelmekte. Güloğlu her geçen yıl eksiler ile değil, tam aksine her defasında yapmış olduğu yenilikler ile adına artılar koyarak devam eden bir marka haline geldi.

Ürünlerimizde her zaman doğallığa önem veriyoruz. Kaliteli, sağlıklı ve tamamen hijyenik koşullarda hazırlamış olduğumuz ürünlerimizi, gönül rahatlığıyla değerli halkımıza sunmaktayız. 

Hiçbir ürünümüzde glikoz şurubu olarak tabir edilen tatlandırıcıyı kullanmamaktayız. Bu durum ise Güloğlu markasının en önemli tercih nedenlerinden birisi olarak karşımıza çıkmakta.”

Güloğlu Tatlıları Yelpazesi Güldo ile Büyüyor

Güloğlu Pastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Tümer, dondurma sektöründe yapmış oldukları yeniklikler çerçevesinde yine yeni bir marka oluşturduklarının altını çizerek; “Güloğlu markası adı altında artık Güldo dondurmaları olacak, Güldo gerek Adıyaman’ın gerekse bölgenin damak tadını almaya aday bir marka olacak” dedi. 

Güloğlu Bölgenin Tatlı Merkezi Olacak

Güloğlu Pastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Tümer, yapılan alt yapı çalışmalarının ardından Güloğlu markasının bölgesel bir damak zevki olacağına dikkat çekti.

Tümer konu hakkında şöyle konuştu; “Bilindiği gibi tatlı sektöründe hazırlık aşaması oldukça önemli ve zahmetli bir iş. Biz alt yapımızı buna göre oluşturduk. Taş fırınımızda odun ateşi ile hazırlanmış tatlılarımızı önümüzdeki dönemden itibaren başta Adıyaman olmak üzere bölgemizde bulunan tüm il ve ilçelerin damak zevkine sunacağız. 

Tamamı doğal ürünlerle hazırlanmış olan tatlılarımızı artık sadece Adıyaman değil, aynı zamanda gerek bölgemizde bulunan illerde yaşayan vatandaşlarımız gerekse ülke genelinde bulunan vatandaşlarımız tatma ayrıcalığını yaşayacaklar” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz