Hayatını kaybeden muhtarın görevine eşi talip oldu

Hayatını kaybeden muhtarın görevine eşi talip oldu

Adıyaman´da 3 çocuk annesi kadın, hayatını kaybeden eşinin muhtarlık görevine talip oldu.

Adıyaman´ın renkli simalarından olan sosyal medya fenomeni Eskisaray Mahallesi Muhtarı Mahmut Göksu 3 Mayıs 2021 tarihinde hayatını kaybetti. Muhtarın hayatını kaybetmesinin ardından görevine eşi Fatma Göksu talip oldu. Eskisaray Mahallesi Mimar Sinan Parkı içerisinde kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Mahmut Göksu´nun görevine bir kadın ve anne olarak talip olduğunu söyleyen Fatma Göksu, 1 Ağustos tarihinde yapılacak olan muhtarlık seçimine adaylığını açıkladı.

Muhtarlarla bir araya gelen Fatma Göksu´ya oğlu Burak Göksu eşlik etti. 2´si kız 3 çocuk annesi olan Fatma Göksu, eşinin 7 yıl boyunca muhtarlık yaptığını ve Adıyaman´da herkes tarafından sevilen biri olduğunu dile getirerek eşinin görevine talip olduğunu dile getirdi. Adıyaman´ın ilk kadın muhtarı olacağını ve eşinin görevini en iyi şekilde yürüteceğini vurgulayan Fatma Göksu, "Eşimi yaklaşık 1 ay önce kalp krizinden dolayı kaybettik. Eşimin muhtarlık görevini yürütmek için talip oldum. İnşallah bu görevi en güzel şekilde yürüteceğim. Ben herkesten bu konuda destek bekliyorum" dedi.

Muhtarlardan Fatma Göksu´ya anlamlı sürpriz

Rahmetli eşini yaklaşık 1 ay önce kaybeden ve eşinin muhtarlık görevine talip olan Fatma Göksu´ya muhtarlar tarafından sürpriz yapıldı.

 

Muhtarlar, muhtarlık bürosu içerisinde bulunan toplantı salonuna Muhtar Mahmut Göksu ismini verdi. Muhtarlar tarafından toplantı salonunun camlarına ise `Seni asla unutmayacağız´ yazısının bulunduğu rahmetli Mahmut Göksu´nun fotoğrafı yapıştırıldı. Bu anlamlı sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ve oldukça mutlu olan Fatma Göksu, muhtarlara teşekkür etti.

Yorum Yaz