Hüseyin'in Cinayetiyle İlgili Tüm Detaylar Ortaya Çıkıyor

Hüseyin'in Cinayetiyle İlgili Tüm Detaylar Ortaya Çıkıyor
Adıyaman'da, 4 gün önce doğum gününde Hüseyin Nasullah Çelik'i (13), bıçaklayarak öldürüp yol kenarına attığı iddia edilen katil zanlısı

Adıyaman'da, 4 gün önce doğum gününde Hüseyin Nasullah Çelik'i (13), bıçaklayarak öldürüp yol kenarına attığı iddia edilen katil zanlısı Murat Ç.'nin (36) cinsel istismar suçunda kaydı bulunduğu ortaya çıkıyor.

 

Adıyaman'da 31 Temmuz Çarşamba günü Esentepe Mahallesi'ndeki evine doğum günü olduğu için pastasını alarak gelen ortaokul 6. sınıf öğrencisi Hüseyin Nasullah Çelik, öğlene doğru evden ayrıldı. Ailesi son olarak saat 11.30'da cep telefonu ile görüştüğü  Hüseyin'den bir daha haber alınamadı. Tüm çabalarına rağmen Hüseyin'e ulaşamayan aile durumu polise bildirdi. Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler, Hüseyin'in izine rastlayamadı. İl Emniyet Müdürü Metin Alper'in talimatıyla özel ekip kurularak Hüseyin Nasullah Çelik'i aramak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.  Ekiplerin takip ettiği cep telefonu sinyaline son olarak Hasancık beldesine bağlı Serhatlı köyündeki Kınıklı Gölü yakınlarında ulaşıldığı belirlendi.  Bunun üzerine önceki gün dalgıç polisler gölette arama yaparken, jandarma ekipleri de drone yardımı ile kırsal alanda arama yaptı.

 

-"YOL KENARINDA BIÇAKLANMIŞ CESEDİ BULUNDU"

 

Ekipler, dün Kömür Beldesi'ne bağlı Bölükyaya köyü yakınlarında yol kenarında Hüseyin'i bıçaklanmış halde ölü buldu. Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından Çelik'in cesedi otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

 

- "KATİL ZANLISININ CİNSEL İSTİSMARDAN KAYDI  BULUNDU"

 

Olayla ilgili inceleme yapan polis ekipleri, Hüseyin Nasullah Çelik'in katil zanlısının cinsel istismar suçunda kaydı bulunan Murat Ç. olduğunu belirledi.  Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, Murat Ç.'nin, Mardin, Batman ve son olarak Antalya'da olduğunu tespit etti. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nün dün bilgi vermesi üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

 

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, M.Ç.'nin, Mardin, Batman ve son olarak Antalya'da olduğunu tespit etti. Cep telefonu sinyalinde şüphelinin Konyaaltı sahilinde olduğunu tespit eden Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sahilde inceleme yaptı. Polis ekipleri, Murat Ç.'yi dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde ayağında terlik, üzerinde kapri pantolon ve tişörtle denizi izlerken yakaladı. Doğum günü olan Çarşamba günü, evden çıkan ve bir daha haber alınmayan Hüseyin Nasullah Çelik' in cansız bedeni Kahta ilçesinde yol kenarında bulundu. Küçük çocuğu kaçırdığı ve bıçaklayarak öldürüp yol kenarına attığı iddia edilen Murat Ç. (36), Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'nda denizi izlerken yakalandı.  Verdiği ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenilen Murat Ç., Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin ardından Adıyaman polisine teslim edildi.  Sorgulanmak üzere kente getirilen şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

-"TOPRAĞA VERİLDİ"

 

Hüseyin Nasullah Çelik' in cansız bedeni yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Hüseyin'in cenazesi bugün Adıyaman merkezdeki Yeni Mezarlık Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenazede acılı aile gözyaşlarına boğuldu.

 

-"CİNAYET ZANLISININ İŞ YERİNİ TAŞLADILAR"

 

Adıyaman'da, kaybolduktan 3 gün sonra cansız bedeni bulunan Hüseyin Nasullah Çelik'i öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınan Murat Ç.'nin Sanayi Mahallesi'ndeki marketi, olayın duyulmasının ardından bir grup tarafından taşlandı.  Gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadesinde Çelik'i öldürdüğünü itiraf eden M.Ç.'nin sahibi olduğu markete gelen kalabalık, önce attıkları taşlarla iş yerinin camlarını kırdı, ardından da içerideki eşyaları sokağa attı.  Olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet polisi, öfkeli kalabalığı güçlükle sakinleştirdi.

Yorum Yaz