İGC Basın Bayramında Hayatını Kaybeden Meslektaşlarını Unutmadı

İGC Basın Bayramında Hayatını Kaybeden Meslektaşlarını Unutmadı

Adıyaman’ın duayen gazetecilerinden Fadıl Binzet 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramında mezarı başında AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet dağtekin , Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri Hacı Mustafa Çeliker,Burak Alkuş ve Ferit Binzet tarafından ziyaret edilerek dualar okundu.

 

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin :”Adıyaman sevdalısı bir gazeteci olarak mütevazi yaşam tarzı, insanlarla olan ilişkilerindeki saygı ve sevgi ile örnek bir gazeteci olarak hizmet etmiş basınımızın güzide isimlerinden rahmetli Fadıl Binzet ağabeyimizi rahmetle anıyoruz. Kendisi yıllarca bu meslekte herkese gazeteciliği ile örnek olmuş, yaptığı haberler ile her zaman tarafsız ve objektif bakış açısıyla kentimizin sorunlarının çözümüne ve tanıtımında büyük emekler vermiştir. Rabbim mekanını cennet eylesin. Bugün 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramında Fadıl ağabeyimizi kabri başında meslektaşları ve oğlu Ferit Binzet ile birlikte rahmetle anıyoruz” dedi.

 

Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Adıyaman’ın duayen gazetecilerinden İbrahim Çeliker’i de kabri başında ziyaret ederek dualar okudular