İGC Başkanı Akbilek Yetkilileri Göreve Davet Etti

İGC Başkanı Akbilek Yetkilileri Göreve Davet Etti

İGC Başkanı Akbilek; Öğretmenler Okul Giriş ve Çıkışlarında Görevlendirilsin

 

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde oluşan kalabalık hem trafikteki sürücülere hem de öğrencilere zor anlar yaşatıyor. Yetkililerin oluşabilecek kazalar için okul çevrelerinde trafik ekiplerinin aldıkları önlemin yanı sıra okul yönetimi tarafından öğretmen görevlendirmesi gerekmektedir.

 

Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek okul giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde tedbirlerin alınmamasını eleştirdi.

 

İGC Başkanı Akbilek açıklamasında “ dün bir yavrumuzu okul çıkışında evine gitmek isterken daha 10 yaşında trafik terörüne kurban verdik. Tedbirsizliğin kol gezdiği okul önlerinde maalesef okul yönetimi önlem almıyor. Düşünün çarşı merkezinin göbeğinde ki bir okulda, öğrencilerle servis araçları aynı anda hareket ediyor daracık bir sokaktan çıkışlar yapılınca maalesef istemediğimiz sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu acıyı bugün maalesef yaşadık.

 

Başkan Akbilek yetkililere; Okula giden tüm öğrencilerimizin sağlığı ve can güvenliği için okul giriş çıkışlarında, okul idaresi ve öğretmenler gözetiminde gerekli önlemleri alırsa görünmez kazaların da önü kesilir’’ Bu üzücü hadiselerin yaşanmaması için ilgili tüm kurumları göreve davet ediyoruz. Dedi.

Yorum Yaz