İGC Yönetiminden Rektör Kelleş'e hayırlı olsun ziyareti

İGC Yönetiminden Rektör Kelleş'e hayırlı olsun ziyareti
Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC) Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş'i ziyaret ederek Adıyaman Üniversitesinin son halini ve yapılacak çalışmalar için istişarelerde bulundu.

 

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Kelleş, “6 Şubatta maalesef çok büyük bir deprem yaşadık, haliyle üniversitemizin belli bölümleri de bu depremde hasar gördü, göreve geldiğimiz günden buyana mevcut sorunların çözümü noktasında ilimizdeki tüm dinamikleri harekete geçirerek yeni eğitim öğretim döneminde üniversitemize yerleşen öğrencilerimize kaliteli bir eğitim sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.  Adıyaman Üniversitesi Senato üyelerimiz ile aldığımız karar doğrultusunda kimi bölümlerimizin 1 sınıfları uzaktan olmak üzere birçok bölümümüzde yüz yüze eğitime geçeceğiz”dedi.

 

Başkan Akbilek ise Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Kelleş’e yeni görevinden ötürü başarılar dileyerek, asrın felaketinde büyük yaralar alan Adıyaman'ın ve Üniversitemizin en kısa zamanda yeniden ayağa kalkması gerekiyor. Hocamızın da bu konuda büyük çabalar içerisinde olduğuna bizzat şahit oluyoruz. Basın olarak Adıyaman için, üniversite için yapılacak çalışmaların yanında olacağız dedi.