İl Başkanı Pektaş; Türkiye’nin En Hızlı Teşkilatlanan Partisi Olduk

İl Başkanı Pektaş; Türkiye’nin En Hızlı Teşkilatlanan Partisi Olduk

DEVA Partisi Adıyaman İl Başkanı Mesut Pektaş; Deva Partisinin 2. Kuruluş yıl dönümünü il ve ilçe teşkilatlarımızla beraber daha adil ve daha mutlu bir Türkiye hayaliyle kutluyoruz.

 

DEVA Partisi Adıyaman İl Başkanı Mesut Pektaş; Partimizin kuruluş tarihi olan 9 Mart 2020 tarihinden bu güne tam iki yıl geçti. Bu süre zarfında 81 ilimizde İl Başkanları atamasını gerçekleştirip 70 e yakın ilimizde İl kongrelerimizi 600 ün üzerinde ise ilçe kongrelerini tamamladık. Aynı zamanda 9 ay gibi kısa bir sürede Türkiye’nin en hızlı teşkilatlanan Partisi olduk. Geçen bu iki yıl süre zarfında 130.000 üyesi ve yüz binlerce gönüllüsü olan büyük bir aile olduk. 

Adıyaman özelinde ise İl ve İlçelerimizde kongrelerimizi tamamlayıp üye çalışmalarına, mahalle ve köy temsilcilerinin atamalarına hız vermiş bulunmaktayız.

DEVA Partisinin İkinci yılını ise tüm kadrolarımızla birlikte sokağa çıkarak vatandaşlarımızın gönlüne dokunarak kutlamayı düşünüyoruz.

Adıyaman Deva Partisi olarak ekibimiz ile geleceğe yönelik birçok plan ve projeler hazırlıyoruz. Sadece sorunlar üzerinde durmayıp, sorunlara çözüm bularak açıklamalarımızı yapıyoruz. Hayatı seyretmek yerine sahaya inip mücadele ediyoruz. Adalette, hukukta, sağlıkta, ekonomide, tarımda ve daha birçok alanda projelerimizi ve yöntemlerimi açıklıyoruz diyen DEVA Partisi Adıyaman İl Başkanı Mesut Pektaş; Hepimizin malumu üzerine halkımızın çok ağır bir şekilde yaşadığı bu sosyo-ekonomik krizin temelinde adaletsizlik ve dolayısıyla güvensizlik yatmaktadır. Eğer bir yerde adalet yıkılırsa orada nizam da bozulur, ahlak da bozulur, ekonomi de bozulur. İşte bu yüzden işe adaleti düzeltmekle başlamalı ve güveni yeniden tesis etmeliyiz. Zira adalet, zenginliğin ve refahın temelidir.

Vatandaşlarımızla her an iç içe olmamız sebebiyle onların bu süreçte yaşadıklarına yakinen şahit olmaktayız. Vatandaş, yaşama sevincini, ümidini yitirmiş durumda. Yarın ne olacağını kestiremeyen, açlık sınırında hayatını idame ettirmeye çabalayan, çocuklarının geleceği için endişelenen annelerin, babaların ümitsizliğine şahitlik etmekteyiz.

Biz DEVA Partisi olarak, ülkemizin içinde bulunduğu bu vahim tabloya yeni reçeteler sunma, ihtiyaç duyulan tedavi sürecini ehil kadrolarla yürütme iddiasıyla iki yıl önce bugün yola çıktık. İdealimiz liyakatin, eşitliğin, özgürlüğün, adaletin hâkim olduğu bir Türkiye, bir Adıyaman yaratmak. Bunun için her türlü fedakârlığı göze alarak, yorulmadan çalışıyoruz. Memleketimizin ve bütün halkımızın refah içerisinde hayatını sürdürmesini en öncelikli vazifemiz olarak bilip yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Ya bütün gün karanlığa küfür edersiniz ya da güneşe yürürsünüz. Biz Deva kadroları olarak güneşe yürümekten vazgeçmeyeceğiz. İki yıl önce başlayan bu yolculukta yorulmak nedir bilmeden çalışıyoruz dedi.

Haber: İGFA

Yorum Yaz