İnternet üzerinden Kuran öğrenen öğrencilere hediyeleri verildi

İnternet üzerinden Kuran öğrenen öğrencilere hediyeleri verildi
Adıyaman´da internet üzerinden uzaktan eğitim ile Kuran-ı Kerim öğrenen öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Diyanet İşleri Başkanlığımızın "Din görevlileri çocuklarla çevrim içi buluşuyor" projesi kapsamında Adıyaman Yeşil Cami İmam Hatibi Nedim Yetiş´in internet üzerinden buluştuğu öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Diyanet İşleri Başkanlığının 25 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında uyguladığı projeye Adıyaman´da ki camilerin neredeyse tamamı katıldı.
Öğrencilerin milli ve manevi değerler kazanması, temel dini bilgiler öğrenmesi, kısa süre ve dualar öğrenmesi ve Kuran´ı Kerim öğrenmesi için online program düzenlendi.
Projeye katılan öğrencilere Yeşil Camii´nde düzenlenen program ile çeşitli ödüller verildiğini dile getiren Adıyaman Müftüsü Mehmet Taşçı, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın tüm Türkiye´de olduğu gibi Adıyaman´da da internet üzerinden Kuran öğrenmek isteyen öğrencilerimiz müracaatlarını yaptı. Yarıyıl tatilinde Yeşilcami İmam Hatibi Nedim Yetiş ile beraber uzaktan online Kuran´ı Kerim´i öğrenmeye çalıştılar. Temel dini bilgiler almaya çalıştılar. Kısa sureleri, duaları ezberlemeye çalıştılar. Bizde bu gün bu programda bu çocuklarımızın mutluluklarını paylaştık. Pasta kestiler, çeşitli hediyeler verdik" diye konuştu.