İşte Adıyaman Halkının Ve Siyasilerin Vefasızlığı

İşte Adıyaman Halkının Ve Siyasilerin Vefasızlığı
Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve bugün vefat eden 'kırıkçı avemmi' lakaplı Abuzer İlhan bugün son yolculuğuna uğurlandı.
Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve bugün vefat eden 'kırıkçı avemmi'  lakaplı Abuzer İlhan bugün son yolculuğuna uğurlandı.


Adıyaman Halkı arasında kırıkçı avemmi olarak bilinen Abuzer İlhan'ın cenaze namazında ve defin işlemleri sırasında vefasızlık damgasını vurdu. 7/24 saat ve zaman kavramı olmadan Adıyaman halkına ücretsiz bir şekilde hizmet veren Abuzer İlhan'ın taziyesine çok az sayıda vatandaş katıldı.


Halka gönüllü hizmet eden böylesine değerli bir şahsiyetin cenaze merasimine katılımın az olması Adıyaman halkının vefasızlığını ortaya koydu. Milletvekili yakınlarının cenazelerinde boy boy görüntü verip yer bildirimi yapan Sayın Mahalle Muhtarları ve Sivil toplum örgütü Başkanları, Zengin işadamı yada oy potansiyeli büyük olan ailelerin cenazelerine katılan siyasiler VEFASIZSINIZ bunun başka izahı yok.


Abuzer İlhan'ın cenazesi Öğle namazında Fatih Camide kılınan namazının ardından pirin mezarlığına defnedildi.


ADIYAMAN HALKI CENAZE NAMAZINDA VE DEFİN SIRASINDA GÖSTERDİĞİNİZ VEFASIZLIĞI TAZİYE EVİNİ ZİYARET EDEREK TELAFİ ETMENİZİ BEKLERİZ


Taziye adresi: Yeşilyurt mahallesi Maraşlılar cami taziye evi


Yakını: Zeynal İlhan 0536 798 29 15

Yorum Yaz