İYİ Parti Üyelerine Sandık Eğitim Çalışmasını Yaptı

İYİ Parti Üyelerine Sandık Eğitim Çalışmasını Yaptı
Adıyaman'da, İYİ Parti Yönetimi sandık kurulu üyeleri ve müşahitlerle eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Adıyaman'da, İYİ Parti Yönetimi sandık kurulu üyeleri ve müşahitlerle eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

 

Özel bir düğün salonunda düzenlenen programa İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hicri Gürsoy, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Kırmızı, TBMM 20. ve 21. dönem Adıyaman Milletvekili Mahmut Bozkurt ve partililer katıldı.

 

-"SEÇİM SANDIK BAŞINDA KAZANILIR DİYE ÇOK CİDDİ SORUN VAR"

 

Kırmızı, 31 Mart Pazar günü Türkiye’de yapılacak olan yerel seçimler için çok ciddi mesajlar ifade edeceğini belirterek,"Bu seçimlerin kaybedilmesi veya kazanılması elbette ki; önemlidir. Adıyaman bazında düşünecek olursak Adıyaman’ın geleceğidir, gençlerimizin geleceğidir, çocuklarımızın geleceğidir. O halde bu memleketi bu perişan halde kurtarmak ve yeni hizmetlerle kavuşturmak için hepimizin ortak gayret saf etmesi gerekiyor. Akşamları seçim itibar büromuzda meseleleri konuşuyoruz, elbette ki; projelerimizi radyo, televizyon programlarında anlatıyoruz. Ama 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde nasıl hareket etmemiz gerekiyor konusunda sizlere aydınlatmak bilgilendirmek istiyorum. Seçim sandık başında kazanılır diye çok ciddi sorun var. Şimdi ben sizi hepinizi sandık kurulu üyemiz, üyelerimiz olarak söylüyorum. Kiminiz destek masa başında oturacak kimimize etrafta dolanarak aynı görevi yapıyor olacaksınız. Sandık kurulu üyeleri arkadaşlar, her biriniz bir sandık kurulu üyesi olarak kendinizi düşünün. Ben bugün mikrofonda sandık kurulu üyesi dediğim zaman bilin ki hepinizi kastediyorum” diye konuştu.

 

-"TARAFSIZ BELEDİYE BAŞKANINI O KOLTUĞA KADAR OTURTANA KADAR VAZGEÇMEYECEĞİZ"

 

İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan ise 31 Mart akşamının büyük sevincini bir arada yaşamak üzere toplanan büyük bir çoğunluk gibi gördüğünü vurgulayarak,"Bu da bizi çok mutlu etti tabi rabbimize şükürler olsun bugünlerde gördük. Zor günlerden geldik. Bu zor günleri en çok yaşayan Sayın Mahmut Bozkurt il teşkilatı olarak, genel merkezde yaşadı, İstanbul’da yaşadı ama yılmadılar, yılmadık ve yılmadınız, yılmayacağız. Biz Adıyaman Belediyesine İYİ Parti amblemi koyana kadar tarafsız bir belediye başkanını o koltuğa oturtana kadar vazgeçmeyeceğiz bunu herkes bilsin."

 

-"ARTIK İYİ PARTİNİN GÜNEŞİ DOĞDU AMPULÜN PATLAMASI LAZIM"

 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hicri Gürsoy da İYİ Parti’nin memlekete hizmet için yola çıktığını belirterek,"Seçimi de taçlandırarak zaferle çıkacağız inşallah. Artık İYİ Partinin güneşi doğdu ampulün patlaması lazım buda hepimizin desteğiyle olacak malumumuz artık son virajdayız. Bu hafta karargahımız hem sandıklarımız, hemde en son gün ki çalışmalarımız. Bugün buraya toplanmamızın en önemli ana konusu, hem birbirimizi daha yakından tanıyalım, hemde bakalım bu maya tutmuşumu çok şükür maya tutmuş. İlçe teşkilatını buraya çağırmadım ama Adıyaman yeterince değer vermiş ve gelmiş" dedi.

 

-"BİZ MEVKİ MAKAMLARI KENDİ İKBAL VE İSTİKRARIMIZ İÇİN DÜŞÜNMEYEN KADROYUZ"

 

TBMM 20. Ve 21. Dönem Adıyaman Milletvekili, 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili Adayı Mahmut Bozkurt da milletvekilliğinin üzerinden 17 yıl geçmesine rağmen yine burada olduğunu kaydetti.

 

Bozkurt, 1978 yılında Gençlik Kolları 2.ci başkanı olarak siyasete başladığını belirterek, şöyle devam etti:

 

"Biz mevki makamları kendi ikbal ve istikrarımız için düşünmeyen bir kadroyuz. Allah şahidimdir. 2 dönem milletvekilliği yaptım. Çünkü siyaset Allah rızası için yapılır eğer siz Allah’ın siyaseti insanlığa hizmet yolu olarak bilmezseniz ve şeytana uyar şaşırırsanız ne ülkeniz sıkıntıdan kurulur ne siz sıkıntıdan kurtulursunuz. Dolayısıyla bugünde geldiğimiz yer burasıdır. Allah inşallah bu son seçimde bütün ülkemizin bayrağımızın dalgalandığı her yer karış toprağımızın ezanlarımızın okunduğu her minaremizin her camisinin bütün ibadetleri yapıldığı cem evlerine bütün ibadetlerimizin özgürce cumhuriyetin çatı altında güçlü bir demokrasiye inşallah yaşayacağına yaşatılacağına kanaatim tamdır inancım tamdır."

Yorum Yaz