Kader Mahkumu Ailelerine Müjde.

Kader Mahkumu Ailelerine Müjde.
Kader Mahkumlarına ve ailelerine müjde niteliğinde haber
Bir süredir sürekli kulislerde af çıkacakmı? çıkacaksa nasıl soruları şekillenmeye başladı. RASYONEL HABERİN haberine göre önümüzdeki günlerde çıkması beklenen af Terör, taciz, Tecavüz, Ağırlaştırılmış Müebbet suçları hariç 5 yıl ve altında ceza alan yâda Yargıtay'da bekleyen dosyaları kapsayacak.


Mahkumlara af çıktı. Kader mahkumlarına ve ailelerine müjde! Olağanüstü hal kapsamında alınan tedbirlere ilişkin kararnamede AF ÇIKTI.   


yer alan bir habere göre; Yıllardır beklenen af düzenlemesine dair yeni bir kararname yayınlandı. Olağanüstü hal kapsamında alınan tedbirlere ilişkin kararnamede AF ÇIKTI.   Son dakika olarak haber merkezimize düşen bilgilere göre AF DÜZENLEMESİ kanun hükmünde kararname ile yayınlandı.Kararnamenin meclisten çıktığı öğrenildi.

Mahkûm, tutuklulara müjdeli af çıkacak haberi duyumlandı. 2016 Temmuz ortalarında Adalet Bakanlığı tarafından sunulduğu iddia edilen 2016 af çıkacak mı? Sorusunun cevabı merak ediliyor. Ayrıca herkes af ne zaman çıkacak sorunu da merakla bekliyor.


Hükümlülere son dakika müjde verildi. Kısmi de olsa af çıkacak mı sorusu herkesi heyecanlandırdı. Kamuoyunda son dakika olarak yayınlanan af haberleri, hangi mahkûmları ilgilendirecek. Yargı kararlarına sonuna kadar güvenen halk, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında büyük bir şaibeyle karşı karşıya kalmış, af sonucu ne olacak diye beklemeye başlamıştır. Tutuklu ve hükümlüler için heyecanlı sürecin başladığı ve Cumhuriyet Başsavcılıklarının tutuklu ve hükümlülerin dosyalarının açılması ve hükümsüzlerin de dosyalarının incelenmesi için beklemeye geçtiği açıklandı. Af bekleyen ve sayıları milyona ulaşan tutukluları beklediği ceza indiriminden katillerin ya da suçu yüksek olanların faydalanacağı şaibesi de cevabını beklerken, af kapsamından kimler faydalanacak? 2016 af konusunda yaşanan son dakika gelişmeleri sizler için derledik. af haberleri elimize ulaştıkça, güncellemeye devam edeceğiz.


ŞARTLARA UYANLAR KISMİ AFTAN FAYDALANACAK


Cumhuriyet Savcılığına gönderilen yazı da şartlara uyan mahkumların tahliyesi için adeta heyecan başlamış iken yazının onaylamasının an meselesi olduğu iddia edilirken, gelişmeler olduğu an da haberimizde bulacaksınız



KAYNAK; samsunbihaber- ajanshaber

Yorum Yaz