Adıyaman’ın Kahta ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 1,5 kilogram kubar esrar ile 42 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı ile Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma gerçekleştirildi. Ekiplerin gerçekleştirdiği faaliyet neticesinde 1,5 kilogram kubar esrar maddesi ile 42 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, olayla bağlantılı olduğu belirlenen 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
ASAYİŞ
Yayınlanma : 11 Ağustos 2026 23:42
Kahta’da uyuşturucu operasyonu

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 1,5 kilogram kubar esrar ile 42 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.Edinilen
- 14:36Kahta’da hayat kurtaran buluşma: İtfaiye ekipleri kent meydanında
- 13:00Kardeşler arasındaki tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü: 1 yaralı
- 11:34Adıyaman’da gıda denetimlerinde sahte ve tağşişli ürünler kontrol edildi
- 10:41Elektrik panosunda çıkan yangın korkuttu
- 09:57İngiltere Büyükelçisi Anderson’a Nemrut Dağı’nda 34 yıllık görevlinin sürpriz hediyesi
- Youtube

