Kahta ŞAN’a Sahip Çıktı

Kahta ŞAN’a Sahip Çıktı
Adalet ve Kalkınma Partisi 14 Mayıs seçimlerinde Adıyaman İli Kahta ilçesinde Rekor bir oy aldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi 14 Mayıs seçimlerinde Adıyaman İli Kahta ilçesinde Rekor bir oy aldı.


Ak Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde gerçekleştirdiği yoğun seçim çalışmaları neticesinde Ak Parti rekor oy aldı.
Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde Seçmen Sayısı: 83,579 Katılım Oranı: %85.25 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan %79.26, Ak Parti  % 67.68 oy alarak rekor kırdı.

Seçim bölgesi Kâhta’da çalışmalar gerçekleştiren Ak Parti Adıyaman ikinci sıra Milletvekili adayı İshak Şan’a Kâhta halkının ilgisi büyüktü. Adaya gösterilen ilgi sandığa yansıdı ve ilçede güçlü görünen ittifaklara rağmen ezici bir oy alarak AK partiye rekor oy kazandırdı.

AK Parti, Milletvekili İshak Şan seçime 1 ay kala tüm gücüyle sahaya indi. Özellikle de son bir haftada gerçekleştirdiği ziyaret ve çalışmalarla zafere adım, adım koşan Şan partisine azımsanmayacak oranda oy kazandırdı.

Peki, İshak Şan’a neden ilgi bu kadar büyüktü? Adıyaman 6 Şubat tarihinde yıkıcı bir deprem yaşadı Depremin meydana geldiği ilk günden aday adaylığı açıklanana kadar sağlıkçı olması sebebi ile Şan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinden biran bile ayrılmadı. Yaralarımızı sarmak için canla başla mücadele etti ve sonunda Adıyaman merkez ve seçim bölgesi Kâhta’dan Ak Partinin hanesine rekor oy yazdırdı.