Kahtalı Mıçe’ye Niyet Trump’a Kısmet

Kahtalı Mıçe’ye Niyet Trump’a Kısmet
Adıyaman'ın Kahta ilçesine gelen Kahtalı Mıçe, verdiği şalvar siparişinde yanlış ölçü alınınca Mıçe’ye büyük gelen şalvar

Adıyaman'ın Kahta ilçesine gelen Kahtalı Mıçe, verdiği şalvar siparişinde yanlış ölçü alınınca Mıçe’ye büyük gelen şalvar yapılan bir espriyi gerçeğe döndürerek şalvarı Beyaz Saray’a Donalt Trump’a gönderecek.

 

Ünlü türkücü Kahtalı Mıçe memleketi olan Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir terziye dikmesi için sipariş verdi. Şalvar ölçüleri yanlış yazılınca Mıçe'ye dikilen şalvar çok büyük geldi. Mıçe giydiği büyük şalvarın içinde adeta kayboldu.

 

Bu arada Mıçe ile beraber terziye giden Şahin Bağcı, ismindeki arkadaşı, 'abi bu şalvar sana olmaz bu şalvar olsa olsa Trump gibi büyük adamlara ancak olur' dedi. Terzi şalvarı küçültebileceğini söyledi ancak Mıçe terziye ikinci şalvarı dikmesini ve ikisini de alacağını söyledi.

 

-ADIYAMAN ŞALVARINI, ABD BAŞKANI TRUMP'A GÖNDERECEK

 

Arkadaşının esprisini gerçeğe çeviren Mıçe, arkadaşının esprisine karşın "Bana büyük gelen şalvarı Amerika Başkanı Donalt Trump'a göndereceğim."dedi.

 

Mıçe, "Umarım kendisine ulaşır. Beni görüştüreceklerini bilsem götürür elimle teslim ederdim. Ama bunun zor olacağını düşündüm. En iyisi kargo ile göndermek. Paketin içine yazdığım mektubu da koydum." ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz