Depremde ağır hasar gören iller arasında bulunan Adıyamanda depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar incelendi.
Adıyaman Valisi Osman Varol, Adıyamanın İndere bölgesinde yapımı devam eden ve etap etap vatandaşların yerleşimine açılan toplu konut alanında incelemelerde bulundu. Varol, devam eden çalışmalarla ilgili Emlak Konut yetkililerinden bilgiler alıp örnek daireyi gezdi.
Toplu konut alanında yapılmakta olan eğitim yuvaları, aile sağlık merkezleri, ticari alanları, yeşil alanları ve sosyal alanları ile Adıyamanın kalbinde Emlak Konut güvencesiyle yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor. İncelemeler sonrası konuşan Vali Varol, "Bu önemli yatırımlarla bölgeyi bir cazibeye dönüştürüyoruz. Şehrimizin dokusuna uygun, afetlere karşı dirençli, modern bir mimari ile inşa edilen 16 bin 467 konutun ilimize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 16 Nisan 2025 16:39
Kalıcı deprem konutları incelendi

Depremde ağır hasar gören iller arasında bulunan Adıyamanda depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar incelendi.Adıyaman Valisi Osman Varol, Adıyamanın İn
- 17:39Otomobilin çarptığı yaya yaralandı
- 17:38Kazaya davetiye çıkaran çukur kapatıldı
- 16:35Adıyaman’da 5 mahallede kısmi su kesintisi yaşanacak
- 16:00Ortaokulu öğrencilerinin yıl sonu resim sergisi Cendere Köprüsü’nde açıldı
- 15:57Başkan Çadır: "Koçali Barajı ve Sulama Projesi’nde çalışmalar yeniden başladı"
- Youtube

