Kaşıkara Aday Adaylığını Açıkladı

Kaşıkara Aday Adaylığını Açıkladı
Akal-Der Başkanı Reşit Kaşıkara 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti ‘den Gölbaşı Belediye Başkanlığı için Aday adaylığını açıkladı. AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısıyla aday ada

Akal-Der  Başkanı Reşit  Kaşıkara  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti ‘den Gölbaşı  Belediye Başkanlığı için  Aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan  Kaşıkara adaylık için  evraklarını teslim ederek başvuruda bulunduğunu bildirdi.

Kaşıkara yaptığı açıklamada;6 Şubat Asrın Felaketi  Depremini yaşadığımız Gölbaşı ilçemizi Türkiye Yüzyılına yakışır, Yaşanabilir bir Gölbaşı haline getirebilmek, hep birlikte  Yeniden ihya ve inşa edebilmek için ; Emanetiniz olan Gölbaşı Belediye Başkanlığına 31 Mart Yerel Seçimlerinde Aday Adayı başvurumuzu yaptık. Gölbaşımıza hizmetkar olmak adına ,Memleketimize en iyi şekilde hizmet edebilmek, 6 Şubat depreminin izlerini en kısa sürede silebilmek için Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayip ERDOĞAN’nın liderliğinde güzel ilçemize hak ettiği hizmeti verebilmek için yola çıktık. Bizleri yalnız bırakmayacağınızı temenni ederek  Siz Değerli Kadirşinas Gölbaşı’lı hemşerilerimizin dua ve desteklerini bekliyorum.” Dedi.