Kazada Yaralanan Kadın Hayatını Kaybetti

Kazada Yaralanan Kadın Hayatını Kaybetti
Adıyaman'ın Besni ilçesinde, hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan Nazlı Avşar (20) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Kaza, 31 Ocak Perşembe günü, ilçeye bağlı ilçeye bağlı Kutluca köyü yakınlarında meydana geldi.

 

Murat Demirkıran yönetimindeki 27 ABR 638 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen Yavuz Selim Avşar'ın (26) kullandığı 44 DA 343 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

 

Kazada sürücüler ile hurdaya dönen araçlardaki Çiğdem Demirkıran (27), Muhammed Enes Demirkıran (5), Talha Demirkıran (3), Tuncay Avşar (25), Ömer Avşar (22), Nazlı Avşar (20) ve 3 aylık Hüseyin Avşar yaralandı. Kaza ihbarı üzerine, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, 9 yaralıyı ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne götürdü.

 

Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Nazlı Avşar ile Talha Demirkıran, hayati tehlikeleri olduğu gerekçesiyle Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Nazlı Avşar (20), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yorum Yaz